Ministrul Justiției, indignat: „După ora 22.00, nu se mai găsesc cartele la metrou!”

Ultima actualizare:

    Raluca Prună a găsit casieria închisă, în stația de metrou Piața Victoriei
Raluca Prună a găsit casieria închisă, în stația de metrou Piața Victoriei

Raluca Prună, ministrul justiției, a spus pe contul său de Facebook că a avut o experiență neplăcută, joi seară, la metrou, când, puțin după ora 22.00, n-a mai putut să cumpere cartelă, deoarece casieria era închisă.

„O chestiune de bucureștean, fără legătură cu justiția. Aseară, câteva minute după ora 10, la metrou la Piața Victoriei. Vreau să îmi cumpăr o cartelă, domnul din ghereta dedicată îmi spune că nu îmi poate da niciuna, casieria s-a închis la orele 22, el e numai paznic. Constatare: automate pentru cartele nu există. Sunt descumpănită, el e drăguț, mă recunoaște, îmi spune că nu e nicio problemă, pot sări peste bară/tourniquet. Nu înțeleg să sar îi spun, am the right change, aș vrea totuși o cartelă. Nu poate face nimic, insistă să sar, îi mulțumesc, nu pot călători fără bilet, insistă din nou, rezist, iese amabil din gheretă, imi arată un afiș cu programul casieriei. Totul e regulamentar, e închis după 22. Totuși pot sări bara pe răspunderea lui, pentru că au trecut numai 3 minute de la ora închiderii;-) Îi mulțumesc pentru încredere, dat nu pot sări. Între timp mai mulți fericiți posesori de cartele trec regulamentar, răsucind tourniquet'ul.

Învățăminte: după ora 22 fie nu poți merge cu metroul în București dacă nu ai deja cartelă, fie ești free rider.

Mă gândesc că e anul Domnului 2016, într-o capitală europeană. Era însă târziu, mă declar învinsă, dar sunt totuși acasă. Sun cel mai bun prieten, vine să mă culeagă între stația de la pta Victoriei și Romană. A fost prea rapid. Nu pot spune dacă la Romană programul casieriei e același... Cel mai probabil că da;-)

PS Poate Metrorex aude și ne explică de ce ar funcționa metroul după 10 pm dacă nu poți călători cinstit, adică cu bilet?! Mi-e dor de taxatoare”, a fost mesajul Ralucăi Prună pe pagina de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net