Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, a demisionat

Ultima actualizare:

    Valentin Popa ocupa funţia de la începutul anului
Valentin Popa ocupa funţia de la începutul anului

Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, a participat în dimineaţa de 27 septembrie la o discuţie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. În urma întrevederii, Valentin Popa a demisionat din funcţia pe care o ocupa de la începutul acestui an.

Valentin Popa se afla pe lista miniștrilor remaniabili, apărută după CEx-ul PSD. El a fost la o discuție cu Liviu Dragnea în această dimineață, alături de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, liderul grupului PSD de la Camera Deputaților, Daniel Suciu, dar și Florin Iordache și Darius Vâlcov.

După ședinta CEx de vineri, Liviu Dragnea a anunțat că este nemulțumit de anumiți miniștri, iar Viorica Dăncilă va prezenta o evaluare a membrilor Executivului după refendumul din 6-7 octombrie. Valentin Popa a susţinut, în repetate rânduri, că şi-a îndeplinit foarte bine îndatoririle şi că nu se teme de remaniere. "Eu aş spune că sunt mulţumit. Am făcut un raport de activitate amplu, l-am prezentat doamnei prim-ministru şi intenţionez să îl prezint şi public pe site-ul ministerului şi veţi vedea acolo toate realizările", a spus ministrul, prezent la deschiderea anului universitar la UPB, potrivit www.agerpres.ro.

Atunci când a fost întrebat dacă se teme de remaniere, el a răspuns plin de convingere. "De ce să îmi fie teamă? Atât timp cât doamna prim-ministru va avea nevoie de mine, mă va ţine în Guvern. Când va considera că nu îmi fac treaba, mă va remania. În momentul de faţă consider că mi-am făcut bine treaba". El a făcut referire şi la eroarea apărută în manualul de Geografie de clasa a VI-a. ''Într-adevăr, manualul de Geografie a fost ca un duş rece pentru autori, pentru evaluatori şi chiar şi pentru editură, dar avem de-a face şi cu o premieră. Este pentru prima oară când cineva plăteşte pentru greşeli. (...) Sunt sigur că de acum Ministerul Educaţiei Naţionale va avea o clauză contractuală în acest sens indiferent de editura care va furniza manualele. Acest duş rece a fost bun pentru autori, pentru evaluatori şi pentru editură", a declarat Valentin Popa.

Ştire în curs de editare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net