Ministrul Agriculturii, cu nasul spart după accident

Ultima actualizare:

    Achim Irimescu
Achim Irimescu

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au avut un accident rutier joi în apropiere de Slobozia.

UPDATE 15.00: Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL și neurochirurgical. Oficialii vor fi transferați la București, la spitalul Elias, cu ambulanța.

UPDATE 12.05: Contactat de News.ro, ministrul Agriculturii a confirmat implicarea în accident. “Suntem bine”, a spus ministrul Irimescu.

Cele doua maşini implicate în accident au fost avariate
Cele doua maşini implicate în accident au fost avariate

Surse din Poliţie au declarat, pentru News.ro, că Irimescu şi omologul său din Kuweit au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc joi, în jurul orei 11.00, pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia, spre Brăila. În accident a fost rănită şi o a treia persoană, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Slobozia.

Ministrul a mers la cel mai apropiat spital pentru verificări
Ministrul a mers la cel mai apropiat spital pentru verificări

În urma accidentului, Achim Irimescu, omologul său kuweitian, All Saleh Al Omair, şi traducătoarea din delegaţie au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Urgenţă din Slobozia, au mai precizat aceleaşi surse. 

O delegaţie din Kuweit condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul,Ali Saleh Al Omair se află în vizită oficială în România în perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau la Buzău, unde ar fi urmat să viziteze o fabrică procesatoare de fructe şi legume.

Accidentul a fost confirmat pentru Agerpres de către ministrul Agriculturii. El a precizat că nu au fost răniţi grav. În momentul de faţă, cei doi oficiali se află la Spitalul din Slobozia pentru verificări.

Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net