VIDEO Militar găsit împuşcat în cap, la o unitate din Ghimbav

Ultima actualizare:
crima jpeg

Un militar de la Batalionul 206 Artilerie Antiaeriană „General Mihail Lăcătuşu” de la Ghimbav, judeţul Braşov, a fost găsit împuşcat în cap duminică, la unitatea militară, la faţa locului ajungând un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Braşov, care a constatat decesul.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, era maistru militar la Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”, fiind angajat al batalionului din anul 2008 şi în Ministerului Apărării Naţionale din anul 1992. Reprezentanţii Ministerului Apărării spun că militarul nu avea misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultimul control psihologic din luna iulie 2018 a fost declarat apt, scrie adevarul.ro.   

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov, Zsigmond David Levente, a declarat pentru News.ro că ambulanţa a fost solicitată la ora 10.00, printr-un apel la 112, la o unitate militară din Ghimbav.  

“La faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic, care a găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, ce avea o plagă împuşcată în zona capului, în partea occipitală stângă. Leziunile au fost incompatibile cu viaţa, fiind constatat decesul", a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Braşov, scrie adevarul.ro.  

Poliţia Judeţeană Braşov a transmis că nu poate oferi informaţii despre acest caz, ancheta fiind preluată de Parchetul Militar. Primele informaţii arată că este vorba despre o sinucidere, militarul împuşcându-se cu arma din dotare.

Citește mai multe despre acest caz pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net