Miliardarul sinucigaş Costel Comana, la un pas să ajungă material didactic

Ultima actualizare:
Dragoş Dolănescu şi mama lui, Margarita Valenciano
Dragoş Dolănescu şi mama lui, Margarita Valenciano

Costel Comana, omul de afaceri braşovean, care s-a spânzurat în toaleta unui avion, putea ajunge obiect de studiu pentru studenţii costaricani. Familia a intrat în posesia trupului său abia la o lună de zile de la deces.

Costel Comana, miliardarul care s-a sinucis într-un avion, care se deplasa spre San Jose, Costa Rica, ar fi putut ajunge obiect de studiu pe masa de lucru a studenţilor medicinişti.

Trupul milionarului ar fi putut  ajunge material de lucru pentru studenţii medicinişti
Trupul milionarului ar fi putut ajunge material de lucru pentru studenţii medicinişti

Pentru că în această ţară nu există o ambasadă a României, iar familia, probabil, n-a ştiut cum să procedeze, Poliţia a făcut investigaţii, pentru a trimite trupul în România.

Săptămâna trecută, poliţiştii din San Jose au sunat şi la Dragoş Dolănescu şi la mama acestuia, Margarita Valenciano.

“Ne-au căutat de la Poliţie, probabil pentru că ştiau că avem o legătură cu România, şi ne-au spus despre românul care s-a sinucis în avion, că nimeni nu i-a căutat corpul... Ne-au informat că, dacă se ajunge la trei luni şi nimeni nu-l ia, atunci îl donează la universitatea de medicină”, ne-a povestit Dragoş Dolănescu.


    Dragoş Dolănescu şi mama lui, Margarita Valenciano
Dragoş Dolănescu şi mama lui, Margarita Valenciano

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu stabilise, împreună cu mama sa, ca în cazul în care, nu venea nimeni să ia corpul miliardarului braşovean în România, să-l îngroape creştineşte în cimitirul în care deţin ei un loc de veci. Într-un final, Poliţia a reuşit să ia legătura cu familia afaceristului, iar trupul acestuia a fost repatriat şi îngropat, luni, la Braşov. 

Costel Comana, căutat de procurori

La sfârşitul lunii februarie, Costel Comana (53 ani) călătorea într-un avion cu destinaţia San Jose, însoţit de iubita lui. În timpul zborului, era agitat, se plimba, tulburat, pe culoar, iar în final s-a spânzurat în toaletă, cu şireturile de la pantofi.

Cu câteva săptămâni înainte, omul de afaceri braşovean fusese acuzat că a dat mită şi era căutat de procurori. A fost unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 30 - 32 de milioane de euro.

El a fugit din România în Brazilia înainte ca mascaţii să îl salte pe partenerul său de afaceri. Trenurile Regiotrans, care i-au adus “vagoane” de bani lui Comana au fost trase pe linie moartă de autorităţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net