Miliardarul Clickmania!: «Sunt gata să vă iau din nou banii!»

Ultima actualizare:
16 decembrie 2009  «Cu banii de la Clickmania!  mi-am aranjat familia»
16 decembrie 2009 «Cu banii de la Clickmania! mi-am aranjat familia»

Nu mai are grija zilei de mâine! Viaţa lui Nicolae Ene (56 de ani) din Găeşti s-a schimbat radical în primăvara anului 2009, când a devenit miliardar. Clickmania! i-a adus un premiu fabulos: aproximativ 300.000 de euro (1.151.778 lei). Şi tu ai şansa să fii câştigător: joacă la noua ediţie a concursului nostru, care începe vinerea viitoare.

Zâmbeşte în fiecare zi şi îşi aminteşte cu plăcere de ziua care i-a schimbat viaţa. "Parcă a fost ieri... a sunat telefonul şi mi-au zis: «Felicitări! Sunteţi marele câştigător!». Mă gândeam «cine îmi face aşa glume proaste!». Nu puteam să cred că dintr-un milion de plicuri, al meu a fost ales. După, când mi-au intrat banii în cont, am petrecut trei zile şi trei nopţi, ca-n poveşti", ne-a spus bărbatul care s-a îmbogăţit peste noapte.

16 decembrie 2009  «Cu banii de la Clickmania! mi-am aranjat familia»


    16 decembrie 2009  «Cu banii de la Clickmania!  mi-am aranjat familia»
16 decembrie 2009 «Cu banii de la Clickmania! mi-am aranjat familia»

În luna mai a anului 2009, nea Nae, cum îl alintă prietenii, a câştigat marele premiu de peste 280.000 de euro la extragerea finală Clickmania! Dâmboviţeanul, care este maestru coregraf la două ansambluri din Găeşti, a trimis 22 de tichete la concurs, iar unul l-a şi transformat în miliardar. Cu banii câştigaţi, găeşteanul şi-a împlinit toate dorinţele, şi-a ajutat familia, dar a făcut şi acte caritabile.

"Eu mi-am luat o maşină şi mi-am făcut o casă după inima mea. Mi-am lăsat şi ceva bănuţi în bancă, ca şi pensie suplimentară", ne-a spus fericitul câştigător, care a investit mai bine de un miliard şi jumătate în vechea casă părintească şi a transformat-o într-o vilă cu tot confortul. Uneia dintre fete i-a cumpărat un apartament în Capitală şi, totodată, le-a pus fiecăreia în conturi o sumă considerabilă.

Bărbatul este coregraful a două ansambluri de dans din Găeşti

simeon stalpnicul png

"Am trei fete şi cu nevasta, patru. Lor le-am asigurat traiul, dar sunt gata să vă iau din nou banii pentru că familia s-a mărit cu încă două nepoate", ne-a spus Nicolae, fericit că dăm startul unei noi ediţii de Clickmania!

Premii de 400.000 de lei la Clickmania! bingo

Lume, lume! A început numărătoarea inversă pentru toţi fanii Clickmania! bingo. Începând de vineri, 27 septembrie, cumpără Click! şi Click! pentru femei şi o să găseşti tichete de concurs tip bingo.

"Dacă nu joci, nu câştigi!", o replică des întâlnită şi folosită de mai toţi câştigătorii noştri. Dacă vrei să te numeri printre cei a căror viaţă s-a schimbat radical după ce şi-au încercat în trecut norocul la concursul nostru, nu trebuie să ratezi ziarul de vineri. Tichetele de concurs tip bingo sunt lipite pe Click! Tv (ghidul tv care apare vineri odată cu ziarul Click!) şi Click! pentru femei. În fiecare zi, de vineri până luni, vor fi publicate în ziarul Click! câte 9 numere cu care se poate câştiga la linie (bifarea tuturor numerelor de pe o linie) şi bingo (bifarea tuturor numerelor dintr-un careu). Premiul la linie este 500 de lei, iar premiul la bingo se dublează, 1.000 de lei.

Ionela, fata de la Pagina 3,  vă ţine pumnii  la noul concurs

simeon stalpnicul png

În plus, zilnic, vor fi publicate câte 5 serii câştigătoare în Click! Tichetul cu seria identică cu cea din ziar îţi aduce 300 de lei. Astfel, tichetul cumpărat vineri este valabil până joia următoare inclusiv. În toate aceste zile, urmăreşte numerele şi seriile publicate în ziar pentru a-ţi spori şansele de câştig. Nu arunca tichetul! Şi cele necâştigătoare îţi pot aduce premii la extragerea finală. Clickmania! ajunge şi la Radio Kiss FM. Dacă înscrii seria tichetului pe www.kissfm.ro, poţi câştiga 100 € în fiecare dimineaţă la "Cronica Cârcotaşilor". Concursul, care se desfăşoară în perioada 27 septembrie - 1 noiembrie, pune la bătaie 121 de premii săptămânal, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 400.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net