Mihai Sturzu pleacă din PSD! Vrea demisia lui Dragnea

Ultima actualizare:

    Sturzu și-a anunțat demisia din Partidul Social DemocratFoto: Mediafax
Sturzu și-a anunțat demisia din Partidul Social DemocratFoto: Mediafax

Sâmbătă (12 decembrie), peste 1.000 de delegați din toată țara s-au prezentat la Romexpo pentru a alege președintele Tineretului Social-Democrat (TSD), dintre deputatul Gabriela Podașcă și fostul viceprimar al sectorului 6 Gabriel Petrea. Mihai Sturzu (36 de ani), fost membru al trupei Hi-Q, a anunțat că demisionează din PSD, după ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului.

Mihai Sturzu, actualul președinte TSD, a anunțat că demisionează din PSD și că își va depune oficial demisia duminică (12 decembrie). Președintele PSD Liviu Dragnea a luat cuvântul în timpul Congresului pentru a răspunde atacurilor lui Sturzu.

„Până sa mă schimbe Mihai Sturzu vreau să vă spun şi eu câteva cuvinte. Speram să nu fac o astfel de introducere. A spus că fostul vostru preşedinte s-a întâlnit cu mine. Mie mi-a spus domnul aviator Mihai Sturzu ceva care m-a cutremurat, ca el să vină la sediul PSD cu nişte tineri după tragedia din Colectiv. Eu să nu fiu de acord şi de acolo să se nască o mişcare, apoi să facem alianţă”, a declarat Dragnea, citat de Adevărul.De asemenea, Andrei TInu a renunțat la candidatura sa și îl susține pe Gabriel Petrea. Acesta din urmă a declarat că îi pare rău că l-a ajutat pe Mihai Sturzu să ajungă deputat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net