Micutzu într-o ipostază controversată. Vezi în ce s-a bagat!

Ultima actualizare:

O nouă campanie de ”nepromovare” a jocurilor de noroc a apărut pe internet zilele acestea. Se poate spune că Stanleybet a mers puțin pe altă direcție decât s-ar fi așteptat publicul lor și l-au luat pe Micutzu ”cal de bătaie” în campania lor în care omoară o bătrână.

Bine, nu au omorât-o ei pe bune, dar cel puțin la nivel de scenariu baba o pățește. Sau câinele. Asta încă nu e foarte clar, dar puteți și voi să vă dați cu părerea, clipul îl găsiți AICI.

Practic, deși pe pagina oficiala -  narecum.ro, Micutzu cu Nicu Banea anunță că este o campanie de responsabilitate socială și că prin ea promovează jocul responsabil, este, de fapt, o reclamă foarte amuzantă pentru Stanleybet a căror protagoniști sunt cei doi actori.

Mai mult, pentru ca lucrurile să aibă ceva picanterii, după ce o să vezi jumătate de clip, poți să intri în jocul lor și să pariezi pe una dintre variantele pe care ți le pun la dispoziție, în legătură cu soarta bătrânei sau a câinelui. Dacă ești obișnuit cu pariurile sportive sau cu jocurile de casino, vei avea ce face cu premiul pe care ți-l dau ei, fie că ai nimeri, fie că nu. În orice caz, trebuie să parcurgi tot procesul ca să vezi reclama completă care, până la urmă e chiar amuzantă.

Deși jocurile de noroc sunt un subiect destul de sensibil, la fel ca și fumatul ori consumul de alcool, modul inedit prin care au prezentat pariurile, atunci când sunt practicate doar pentru amuzament, este unul foarte inventiv care îți oferă o perspectivă ușor diferită a domeniului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net