Micuţii dispăruţi în Vaslui au fost răpiţi? Ce spune fetiţa

Ultima actualizare:

    Mama fetiţei dispărute se teme că micuţa a fost răpităRomânia TV
Mama fetiţei dispărute se teme că micuţa a fost răpităRomânia TV

Fetiţa de patru ani care a supravieţuit două zile în pădure, în frig şi fără mâncare, face dezvăluiri şocante. Micuţa le-a povestit părinţilor că a mers cu o maşină, ceea ce îi face pe părinţi să ia în calcul ipoteza răpirii.

Primele cuvinte pe care i le-a spus micuţa mamei sale au fost că verişorul ei a murit. Deşi în stare de şoc, Adina a povestit că a mers cu o maşină. Părinţii se tem acum că cei doi copii au fost inițial răpiţi.

Trauma suferită de Adina este imensă. Fetiţa de patru ani este în stare de şoc, dar a reuşit să îi spună mamei câteva cuvinte. "A fost într-o maşină. Dacă a fost într-o maşină, înseamnă că a luat-o cineva. A spus că a mers cu o maşină", a spus mama fetiţei, potrivit România TV.

Ideea unei răpiri a fost vehiculată încă de la început. Copiii au supravieţuit aproape două zile în pădure, în frig şi ploaie torenţială. Adina i-a mărturisit mamei că a mers împreună cu verişorul ei până când acesta a cedat. Copilul s-a stins sub ochii fetiţei.

"Băiatul a rămas la un moment dat, nu a mai mers. Nu a mai putut. A căzut, probabil", a mai spus mama fetiţei. Cel mai probabil copiii încercau să ajungă la şosea. Mai aveau doar 400 de metri până la drum.

Cei doi copii din Judeţul Vaslui au fost găsiţi miercuri dimineaţă, după două zile de căutări disperate. Micuţii se aflau la opt kilometri de casă. Din păcate, băieţelul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar la scurt timp a murit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net