Micuţele au văzut cum tatăl le-a măcelărit mama cu toporul!

Ultima actualizare:

    Scene de groază sub privirile unor fetiţe de 2 ani şi jumătate, respectiv 6 luniFoto: www.actualmm.ro
Scene de groază sub privirile unor fetiţe de 2 ani şi jumătate, respectiv 6 luniFoto: www.actualmm.ro

Până şi anchetatorii au rămas îngroziţi când au ajuns în locuinţa unei tinere de 17 ani, masacrată cu toporul de iubit. Nu mai avea un ochi, nu mai avea limbă, iar trupul îi era plin de taieturi. Dar trăia! Era în comă şi luptă, şi acum, să trăiască pentru cei doi copilaşi ai ei care au privit neputincioşi cum mama lor este mutilată cu toporul.

Tânăra locuia într-o colibă din zona Pirita, Baia Mare, împreună cu iubitul ei, de 32 de ani, şi cu cei doi copilaşi ai lor. În urmă cu câteva zile, bărbatul a bătut-o, iar fata de 17 ani s-a refugiat, cu fetiţele, la nişte rude. Duminică seara, însă, iubitul a venit după ea şi a convins-o să se întoarcă acasă. Câteva ore mai târziu, a izbucnit din nou scandalul, iar bărbatul, furios, a pus mâna pe un topor şi a lovit-o în neştire.

Nu a mai ţinut cont că la întreaga scenă asistau cei doi copilaşi. A lovit-o în cap, în torace, peste tot şi nu s-a lăsat până când nu a văzut-o la pământ, într-o baltă de sânge. Apoi a fugit şi, la scurt timp, a mers la poliţie şi s-a predat. Medicii şi anchetatorii s-au îngrozit de starea în care au gasit-o pe tânără. Era desfigurată, nu mai avea un ochi, iar limba îi era tăiată de la o lovitură puternică în mandibulă. Femeia era inconştientă, în comă, cu fractură craniană, iar micuţii stăteau în pat, îmbrăţişaţi. Medicii au intubat-o şi au transportat-o la Spitalul Judeţean, unde se află şi acum, la Reanimare, şi se luptă să trăiască.

Cele doua fetiţe au fost luate în grijă de bunica lor. Zeci de oameni s-au adunat la locul faptei şi au cerut, revoltaţi, pedepsirea monstrului. El a fost internat la Spitalul Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea unei expertize psihiatrice care să demonstreze dacă a avut discernământ.

În funcţie de rezultate se va face încadrarea juridică a faptei. Deocamdată bărbatul e cercetat pentru tentativă de omor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net