Atenţie! Azi intră în vigoare codul galben de vânt şi ploi

Ultima actualizare:

De azi, de la prânz, şi până mâine, la ora 10.00, în vestul, centrul şi nordul ţării vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, care în noapte la noapte se transformă în lapoviţă şi ninsoare.

La munte va ninge. Cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp, iar în zona montană 50 l/mp. Vântul vabate cu putere, cu viteze la rafală de 55-70 km/h, iar la munte va sufla cu peste 80- 90 km/h. Ninsoarea va fi viscolită.

De mâine, de la ora 10.00 şi până seara, la ora 20.00, intră în vigoare un alt cod galben de ploi, vânt puternic şi ninsori viscolite, de data asta, pentru toată ţara.

Vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze la rafală de 55-70 km/h, iar la munte va continua să sufle puternic, cu peste 90 km/h.

În Banat, Crişana, Maramureş, local în Transilvania şi în nordul Moldovei, precum şi la munte, va mai ninge slab, dar viscolit.

Vremea va intra într-un proces de răcire, care se va resimţi la început în regiunile intracarpatice, iar în zilele de sâmbătă şi duminică în toată ţara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net