Mesajul studentului linşat de Gâdea la Antena 3

Ultima actualizare:

    oradestiri.ro
oradestiri.ro

Un student bucureştean a fost linşat mediatic de Mihai Gâdea la televizor după ce a “îndrăznit” să vină la protestul Antenelor cu o pancartă pe care scria “I love ANAF”. El explică gestul într-un interviu acordat EVZ.

Mitingul organizat de Antena3 împotriva aplicării sentinţei judecătoreşti prin care s-au confiscate clădirile folosite de Voiculescu pentru a spăla banii obţinuţi în urma fraudei ICA a fost “spart” de un tânăr bucureştean. Vlad Rizescu s-a present la protest cu mesajul “I love ANAF”, fapt care a stârnit furia organizatorilor. Însuşi Mihai Gâdea, directorul postului Antena3, a ţinut să şteargă pe jos cu tânărul în cadrul emisiunii “Sinteza zilei”, de duminică, 21 februarie.

Studentul bucureştean a explicat reporterului EVZ ce l-a determinat să meargă la protest cu acel mesaj şi ce i s-a întâmplat după ce postul TV Antena 3 a demarat o campanie de linşaj media împotriva lui.

„Ideea mi-a venit de la convingerea că victimizarea celor de pe scenă nu are o bază solidă. Cei din piaţa au reacţionat după câteva zeci de minute la mesajul meu, nu atât de violent, mai degrabă prin acuze total nefondate”, a povestit studentul care a devenit ţinta unei campanii de linşaj derulată la Antena 3. 

Studentul a mai explicat că pur şi simplu a dorit să le transmită celor din piaţă ideea că respectarea legii este lucrul cel mai important.

“Eu susţin acţiunea celor de ANAF, asta a fost prima idee. Ideea mesajului era să se respecte legea, nu era altul. Eu am văzut în ANAF instrumentul de respectare a legii. Putea să fie oricine altcineva”, a explicat Vlad Rizescu.

Studentul a mai povestit că cei care l-au apostrofat, în Piaţa Constituţiei, pentru mesajul “I love ANAF”, l-au acuzat de cele mai aberante lucruri: că este “agent secret”, “plătit de Băsescu”, că fumează “ţigări de conrtabandă” şi chiar că este “legionar, comunist şi securist.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net