Mesajul lui Nicolae, după retragerea Regelui Mihai: „Țara e datoare”

Ultima actualizare:

    Nepotul Regelui Mihai a transmis un mesaj pe FacebookFoto: Facebook
Nepotul Regelui Mihai a transmis un mesaj pe FacebookFoto: Facebook

După ce Casa Regală a anunțat că Regele Mihai I se retrage din viața publică, având probleme grave de sănătate, nepotul său, Nicolae Medforth Mills (30 de ani), a transmis un mesaj pentru români, prin intermediul rețelei de socializare Facebook. În august, Regele Mihai i-a retras titlul de principe al României lui Nicolae, dar se pare că tânărul nu este supărat pe bunicul lui.

„Regele s-a gândit mereu la țara Lui, mai ales în nemilosul exil. Acum, țara are datoria să se gândească la Regele ei. Multă sănătate, Majestate”, a scris Nicolae Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai.

În august 2015,  Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. Totodată, l-a exlus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României: „"Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei”.

La acea vreme, s-a preconizat că excluderea lui Nicolae Medfoth Mills a fist determinată de relația pe care o avea tânărul cu o fostă colegă de facultate, Rebecca Byatt. 

Casa Regală a anunțat, miercuri (2 martie), că Regele Mihai I este grav bolnav și că se retrage din viața publică. Diagnosticele puse de echipa medicală fiind „carcinomepidermoid metastazant” şi „leucemie cronică”. Regele Mihai a fost supus unei intervenții chirurgicale și rumează un tratament complex și solicitant. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net