Mesajul cutremurător trimis după moarte de Diana Gugulică, fata ucisă în parcul Copou

Ultima actualizare:

    Diana Gugulică (15 ani) a fost ucisă de iubitul gelos
Diana Gugulică (15 ani) a fost ucisă de iubitul gelos

Tânăra care a fost ucisă în parcul Copou de 1 Martie, chiar de către iubitul ei, ar fi împlinit duminică 16 ani. În loc de tort şi petrecere, familia şi prietenii au plâns-o la cimitir.

La locul crimei, în Parcul Copou din Iaşi, lumânările au ars neîncetat. Prin intermediul tatălui său, Diana pare să fi revenit între noi. Astfel pe contul de Facebook al tatălui a fost scris: “Ştiţi că organizam cele mai tari petreceri de ziua mea... de acum înainte îmi vor fi de ajuns doar gândurile voastre bune şi când veţi avea vreme să treceţi să-mi aduceţi o floare şi să-mi aprindeţi o lumânare... vă iubesc mult, mult de tot...”, semnează Elena Diana Gugulică, Gugu.Probabil, simţind că Diana nu a mai putut transmite nimic celor dragi, Vlad Gugulica vrea să împărtăşească cunoscuţilor o parte din gândurile Dianei, aşa cum crede el, scrie bzi.ro.

“Astăzi, 26-04-2015, eu Diana Elena Gugulica ar fi trebuit să împlinesc frumoasa şi incredibila vârsta de 16 ani, dar, după cum bine ştiţi, pe data de 28-02-2015, fără un motiv care să poată fi înţeles de un om cu mintea cât de cat normală, un personaj malefic, cu o cruzime fără de margini, mi-a curmat viaţa în Parcul Copou din Iaşi în plină zi. Prin intermediul tatălui meu, Vlad Gugulică, încerc să vă transmit de acolo de sus, din cer, câteva gânduri şi vorbe de bine pentru toţi cei care m-aţi cunoscut şi iubit în toţi aceşti 16 ani, şi nu numai, dar şi pentru prietenii mei virtuali de pe reţelele de socializare”, a mai scris tatăl fetei.“Găbiţa, Aida, Mălin, Andreea, Ştefania, Sorina, Larisa s.a.m.d. Din ce-şi aminteşte Vlad, tatăl meu, de băieţii din clasa şi din cartierul Frumoasă, nu am decât amintiri plăcute. Ştiţi doar că eu eram responsabilă cu veselia. De câte ori ne vedeam afară era imposibil să nu-mi vină vreo năzbâtie în cap şi să nu va fac să râdeti. Cel mai plăcut a fost momentul de la banchet când a pus tatăl meu acea melodie de despărţire şi am plâns toţi că nişte nebuni. Acesta era semnul la cât de mult ne-am iubit şi cât de mult ne-am preţuit. Apoi destinul m-a purtat din clasa a IX-a la un liceu de renume din Iaşi, Dimitrie Cantemir. Câte emoţii au fost până am reuşit să ne împrietenim şi apoi deja era o altă familie pentru mine, clasa a IX-a E. Adelina, coleguţa mea de bancă. Îţi mulţumesc din suflet că mi-ai fost alături. Erai surioară mea geamănă şi te-am iubit din prima clipă când te-am întâlnit. Lavinia, îmi pare rău că nu am mai ajuns la şcoală să ne jucăm cu bagheta!! Vă iubeam sincer pe toţi colegii de clasă. Simţeam că am nimerit exact unde îmi era locul. Îmi plăcea competiţia dintre noi. Vă iubesc mult, mult de tot şi vă rog să îmi iertaţi plecarea aşa grabnică dintre voi. Nu aşa mi-am dorit să mi se termine existenţa, pe planeta Pământ”, se încheie mesajul cutremurător postat de tatăl Dianei.

Ucisă de iubitul gelos

Eduard Perju (16 ani) a invitat-o pe Diana de 1 Martie în parc, alături de presupusul ei prieten. Motivul odioasei crime a fost chiar gelozia sa obsedantă. Fata a venit însă singură. S-au sărutat, iar la un moment dat, Eduard i-a spus  fetei să se întoarcă cu spatele la el, pentru că i-a luat un colier de 1 Martie.

Eduard Perju, criminalul
Eduard Perju, criminalul

Cu mintea întunecată, criminalul a scos din buzunar colierul din plastic, l-a prins în jurul gâtului fetei şi a strangulat-o. Eduard Perju aşteaptă acum sentinţa definitivă după ce, în urma expertizării psihiatrice, a fost declarat în deplinătatea facultăţilor mintale la momentul odioasei crime.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net