În ce stare sunt handbaliştii răniţi în accidentul din Buzău

Ultima actualizare:

    Antrenorul Aurel Iancu e internat la Terapie intensivă
Antrenorul Aurel Iancu e internat la Terapie intensivă

Starea răniţilor în accidentul produs, duminică noapte, pe E 85, internaţi în trei spitale din Capitală, este staţionară. Antrenorul echipei, Aurel Iancu, este în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului „Sf. Pantelimon”, potrivit Mediafax.

Trei dintre răniţi sunt internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, doi fiind în Secţia de Ortopedie, cu fracturi, iar unul la Chirugie cu suspiciune de fractură de bază craniană, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Bogdan Opriţa. Potrivit acestuia, pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi.

Antrenorul echipei, Aurel Iancu, rănit şi el în accident, este internat la Spitalul „Sf Pantelimon”, în Secţia de Terapie Intensivă.

„I-a fost montat un guler cervical. Este în Terapie Intensivă, conştient”, a declarat managerul Spitalului „Sf Pantelimon”, Gheorghe Popescu.

Un alt pacient, şoferul microbuzului peste care s-a răsturnat autocamionul cu cherestea, este la Spitalul „Bagdasar Arseni”, cu traumatism la coloana vertebrală, a declarat purtătorul de cuvât al unităţii sanitare, dr. Florian Bica.

Alte trei persoane au rămas internate în județul Buzău, una la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și două la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Celelalte trei persoane care au rămas încarcerate în microbuz şi care şi-au pierdut viaţa, au fost scoase dintre fiarele contorsionate după ce la locul accidentului a ajuns o macara de mare tonaj care a ridicat autotrenul încărcat cu cherestea care se răsturnase peste microbuz.

Ocupanţii microbuzului implicat în accidentul din judeţul Buzău şi soldat cu trei morţi şi 11 răniţi sunt handbaliști la CSU Târgovişte, sportivii decedaţi având vârste între 19 şi 25 de ani.

Potrivit unor surse oficiale, cei trei jucători care au murit sunt Robert Bucă, de 19 ani, Daniel Manda, de 25 de ani, şi Ion Daniel Bîrloagă, în vârstă de 20 de ani. Cei trei se aflau pe bancheta din spate a microbuzului.

Doi dintre tinerii decedaţi au fost identificaţi deja de familii.

Peste microbuzul în care se aflau handbaliștii s-a răsturnat un camion plin cu cherestea
Peste microbuzul în care se aflau handbaliștii s-a răsturnat un camion plin cu cherestea

Accidentul s-a produs, duminică noapte, pe DN 2 (E 85), la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani, după ce un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net