Medici de top vor analiza gratuit dosarele a 30 de români cu afecțiuni cardiace

Ultima actualizare:

    În cadrul Congresului East Meets West, medici de top din lume vor acorda consultații gratuite unor pacienți români cu afecțiuni cardiace grave
În cadrul Congresului East Meets West, medici de top din lume vor acorda consultații gratuite unor pacienți români cu afecțiuni cardiace grave

Medici de top din lume vor analiza gratuit cazurile unor români cu afecțiuni cardiace grave. Pe durata a trei zile, între 4 și 6 octombrie, în cadrul Congresului East Meets West 2018, care va avea loc la București, o comisie condusă de conf. dr. Victor Costache va sta la dispoziția a 30 de persoane diagnosticate cu afecțiuni cardiace. Click! vă spune ce trebuie să faceți ca să beneficiați de această oportunitate.

Pacienții români cu afecțiuni cardiace grave au șansa ca, joi, să stea față în față cu lideri de opinie din lumea medicală, care le vor analiza dosarele și le vor face recomandări privind opțiunile de tratament. Printre aceștia se află  reputatul T. Sloane Guy sau Chirurgul Anului în New York în 2016, „Doctor de top”, timp de trei ani (2012-2015) în Philadelphia și „Medic de top” în US News&World Report, în 2012, 2013 și 2014.

Cei interesați să beneficieze de o astfel de consultație gratuită, în cadrul Congresului East Meets West, trebuie să trimită câteva detalii despre cazul lor, însoțite de copii după acte medicale relevante, la adresa congress@srcet.ro, marți și miercuri (2 și 3 octombrie 2018).

O comisie formată din specialiști va selecta cei 30 de pacienți care vor beneficia de consultațiile gratuite în cadrul Congresului East Meets West 2018, urmând a le fi comunicată ora și data programării de către organizatori.

Medicii care vor acorda consultații gratuite la Congresul East Meets West

Alături de conf. dr. Victor Costache, din comisia de analiză pro bono, la Congresul East Meets West, vor face parte:

  • Dr. Șerban Stoica, medic primar în chirurgie cardiovasculară pediatrică la Spitalul Universitar din Bristol. Dr. Stoica este unul din cei mai apreciați medici în chirurgia cardiovasculară pediatrică. Este interesat, în special, de bolile de inimă congenitale sau dobândite și de intervențiile de tipul reconstrucția valvei aortice, tricuspide și mitrale, intervenții complexe redo, intervenții pentru aritmii cardiace, operația Ross sau de înlocuire a rădăcinii aortice cu păstrarea valvei native. Dr. Șerban Stoica a coordonat, în 2014, alături de conf. dr. Victor Costache, la Spitalul European Polisano, un program în cadrul căruia, o echipă mixtă româno-britanică a realizat zece intervenții la copii cu malformații congenitale cardiace.
  • Dr. Liuba Petru, profesor asociat al Universității din Lund, Suedia, și medic primar Cardiologie Congenitală Intervențională Pediatrică. Împreună cu doi chirurgi români, Mircea Popitiu și Victor Costache, a reușit o premieră medicală la noi în țară, operând cu succes o fetiță de patru luni, din Botoșani, care avea o tumoră gigant dezvoltată pe gât, ei folosind o metodă minim invazivă, practice, prin introducerea de dispozitive medicale în vasele de sânge.
  • Dr. Arnaud Crozat Eric, chirurg cardiotoracic CHU Grenoble, Grenoble, France. Unul dintre cei mai experimentați și apreciați chirurgi cardiaci din Europa, francezul Eric Arnaud–Crozat a fost elev al profesorului Alain Carpentier, cel care a realizat primul implant de inimă artificială și care este considerat părintele chirurgiei valvei mitrale. Este chirurg cardiac de peste 25 de ani, iar acum activează în Centrul Universitar din Grenoble.
  • Dr. Rodney White - chirurg cardiovascular UCLA Medical Center. Unul dintre cei mai apreciați specialiști din Statele Unite, dr. Rodney White este chirurg cardiovascular la UCLA Medical Center, vicepreședinte al International Society of Endovascular Specialists și fost președinte al American Society of Cardiovascular Surgery. Este considerat un pionier în chirurgia endovasculară, fiind un cercetător recunoscut pe plan mondial în ceea ce privește dezvoltarea unor tehnici și dispozitive inovative.

Congresul East Meets West 2018 va avea loc la Hotelul Intercontinental din București, în perioada 4-6 octombrie, iar scopul principal al acestui eveniment este acela de a oferi șansa participanților români care suferă de afecțiuni cardiace grave de a sta față în față cu lideri de opinie de rang mondial din domeniu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net