Vandalism la Mediaş. 21 de maşini, găsite cu cauciucurile tăiate

Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că reprezentanţii SC Prospecţiuni SA Bucureşti au sunat la 112, reclamând că mai multe maşini ale firmei au fost găsite cu cauciucurile tăiate, într-o parcare din Mediaş.

"Duminică, reprezentanţii SC Prospecţiuni SA au sunat la 112 şi au anunţat că 21 de autoturisme ale societăţii au fost găsite într-o parcare din zona Hotelului Central din Mediaş cu unul, două sau mai multe cauciucuri tăiate. În total, a fost vorba despre 40 de anvelope tăiate", a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, cel mai probabil, anvelopele au fost tăiate în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în cauză fiind deschisă o anchetă pentru identificarea autorilor, care ar urma să fie cercetaţi pentru distrugere.

Luciana Balteş a precizat că incidentul de duminică nu este singurul reclamat de către societatea respectivă în zonă.

"În 13 noiembrie, în jurul orei 12.30, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată telefonic de angajatul unei societăţi comerciale cu privire la faptul că un localnic din Alma a smuls o parte din echipamentul proprietate a S.C. Prospecţiuni SA - cablu seismic de date", a spus Luciana Balteş.

Poliţiştii au stabilit că persoana care a smuls cablurile este preotul din Alma Vii, acesta fiind cercetat penal pentru distrugere.

Vicepreşedintele SC Prospecţiuni SA, Mihai Mitroi, a precizat că paguba totală înregistrată de societate în urma incidentelor din zonă se ridică la circa 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net