Mascații au intrat peste Sorin Frunzăverde

Ultima actualizare:

    Sorin Frunzăverde este vicepreședintele PNL
Sorin Frunzăverde este vicepreședintele PNL

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac, azi dimineaţă, percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în biroul preşedintelui instituţiei, Sorin Frunzăverde, precum şi acasă la acesta.

Potrivit unor surse judiciare, Frunzăverde, care este vicepreşedinte PNL, nu a fost găsit la locuinţa din Reşiţa, astfel că percheziţiile au fost făcute în absenţa sa.

”Nu sunt în Reșița, dar am aflat de la cei care fac perchezițiile că sunt percheziționat pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Nu mi-au spus mai mult la telefon. Nu m-au chemat să vorbesc cu procurorii, am desemnat reprezentanți” , a declarat Sorin Frunzăverde, pentru Mediafax.

Perchezițiile au loc la doar două zile după ce procurorii DNA au percheziționat și biroul vicepreședintelui Consiliului Judeţean Caraș- Severin, Ionesie Gheorghioni, un apropiat al lui Sorin Frunzăverde.

Acesta a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile pentru trafic de influență de către judecătorii Tribunalului Timiș, decizia fiind contestată la Curtea de Apel Timișoara.

Potrivit anchetatorilor, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a pretins 10% din valoarea unor contracte de întreținere de drumuri de la CamandImpex Reșița, firma cu care CJ avea contracte din 2013, tranșele de bani fiind date nepotului lui Ghiorghioni de către reprezentanții societății.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net