Mascații au intrat peste cămătari

Ultima actualizare:

    Mascații au intrat peste cămătari în această dimineață
Mascații au intrat peste cămătari în această dimineață

Mascații şi procurorii DIICOT Argeş au efectuat azi dimineață 61 de percheziţii la mai multe societăţi comerciale şi la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în şantaj, cămătărie, spălare de bani şi evaziune fiscală. 32 de mandate de aducere vor fi puse în executare.

Potrivit poliției Române a fost începută urmărirea penală împotriva a 11 persoane, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de cămătărie, şantaj, spălare de bani, evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional.

Din cercetări a reieşit că aceștia ar fi derulat activităţi economice fictive, pentru acoperirea activităţilor de cămătărie, prin intermediul unor societăţi comerciale unde sunt asociaţi ori administratori.

În plus, sunt sunt bănuiţi că ar fi împrumutat sume de bani importante cu o dobândă cuprinsă între 4% şi 10% la mai multe persoane, unele dintre acestea conducând societăţi comerciale cunoscute la nivel local.

Dobânda pentru împrumuturile pe perioadă mică erau mai mari. Dacă cei împrumutați nu le dădeau banii cu tot cu dobânda cerută, cămătarii treceau la amenințări.

Membrii grupului organizat ar fi acordat împrumuturi de peste un milion de euro. În urma perchezițiilor, 23 de persoane au fost aduse la audieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net