VIDEO EXCLUSIV Şoc! Acest bărbat a slăbit 150 de kilograme

Ultima actualizare:

    2001:Aşa arăta Marius la 240  de kilograme
2001:Aşa arăta Marius la 240 de kilograme

A fost un bărbat normal până la vârsta de 23 de ani. Apoi, greutatea a fost la un pas să-l ucidă! Ajuns la 240 de kg, Marius a reuşit să „topească” 150 kg!

Marius Stoica (35 de ani) a început să se îngraşe excesiv, ajungând la greutatea de 240 de kilograme în 8 ani. Asimila tot, inclusiv apa, iar în 2001 medicii l-au diagnosticat pe Marius cu sindrom metabolic şi i-au spus că obezitatea îl poate ucide. Singura soluţie era  o operaţie de micşorare a stomacului. 

Deşi s-a confruntat cu multe probleme, iar patronul l-a dat afară de la locul de muncă, bărbatul a căutat soluţii pentru a face intervenţia. A făcut-o şi de dragul soţiei şi al băieţelului de 11 ani. În urmă cu doi ani, a reuşit acest pas şi a ajuns să slăbească 150 de kilograme.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

2014: Bărbatul are acum 90 de kilograme, dar medicul  trebuie să-i elimine cele circa 5 kg de piele rămasă după ce a slăbit

Acum Marius cântăreşte 90 de kilograme, însă nu este mulţumit de aspect. Acesta a rămas cu foarte multă piele în exces şi trebuie eliminată, întrucât poate risca să se infecteze. Marius şi-a luat gândul, întrucât dintr-un salariu nu-şi poate permite să achite 5.000 de euro, atât cât presupune intervenţia.  Cristian Radu Jecan, medic primar chirurgie plastică - microchirurgie reconstructivă la Spitalul de Urgenţa "Dr. Agrippa Ionescu" a hotărât să-l opereze la sfârşitul săptămânii viitoare.

simeon stalpnicul png

"Ca o estimare aproximativă, se vor îndepărta 4-5 kilograme de ţesut şi o suprafaţă de piele poate echivalentul a 0,25 metri pătraţi, având în vedere că întreaga suprafaţă a corpului e de 2-3 metri pătraţi pentru un adult de greutate şi înălţime medie. Vă daţi seama că este vorba de un procent de 10-20 la sută din suprafaţa totală", a declarat pentru Click, Radu Jecan. Pentru că este o operaţie destul de delicată, există şi riscuri.

simeon stalpnicul png

"Există riscuri semnificative. Cărţile, articolele spun cu cât greutatea G0 de la cât s-a plecat se ajunge, cu cât discrepanţa este mai mare, cu atât riscurill operatorii şi post operatorii cresc. Cea mai de temut complicaţie este tromboza venoasă şi o să ne luăm toate măsurile de profilaxie activă şi pasivă pentru a contracara această complicaţie şi mai pot apărea complicaţii legate de evoluţia naturală a plăgii, comune oricărei intervenţii chirurgicale, de genul infecţie, eliminarea firelor de sutură, dar sperăm cu ajutorul lui Dumnezeu, cu o tehnică bine efectuată şi cuajutorul pacientului să depăşim aceste momente.  Marius este un caz unic. Recunosc că este cazul cu cea mai mare diferenţă între greutatea maximă şi cea actuală, precedentul meu record slăbise 110 kilograme. Reluarea completă a activităţilor se va putea face după o perioadă de 6-12 săptămâni de la operaţie", a mai spus Cristian Radu Jecan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Bere jpg
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net