Marina Almășan, în război cu Oana Stănciulescu

Ultima actualizare:

    Marina Almășan i-a dat replica Oanei Stănciulescu, care i-a acuzat pe angajații TVR că-și plătesc invitații
Marina Almășan i-a dat replica Oanei Stănciulescu, care i-a acuzat pe angajații TVR că-și plătesc invitații

Scandalul dezmățului pe bani publici la TVR ia amploare. După ce Oana Stănciulescu, membru în Consiliul de Administrație al televizunii, a scos la iveală faptul că invitații primesc bani și cadouri ca să apară în emisuni, Marina Almășan îi dă replica.

Oana Stănciulescu le-a scris angajaților din postul public despre problemele pe care le-ar fi descoperit, la capitolul achiziții, dar și despre cum invitații ar fi plătiți să apară în emisiuni. Aceasta a pomenit despre faptul că au fost comandate creme pentru tonifiere şi volumul sânilor, sare de baie antistres, apă de gură, loţiuni de plajă şi pastile de somn contra unor sume mari de bani și că magazia TVR este plină cu astfelde produse.

„Am aflat cu surprindere că TVR este probabil singura televiziune din România care plăteşte invitaţii prezenţi la dezbaterile politice, sociale, de IT etc. De pildă, un invitat care a participat la o singură emisiune politică a primit suma de 500, alţi invitaţi - din afara sau din interiorul TVR, au primit şi zeci de milioane de lei vechi într-o lună”, a scris Oana Stănciulescu.

”Cu cremele acestea ne-am plătit noi invitații”

Marina Almășan, care prezintă emisiunea „Ne vedem la TVR”, a reacționat vehement la acuzații. ”Ei, dragă doamnă Oana Stănciulescu, membru în Consiliul de administrație al TVR și autor de scrisoare – cu siguranță, un om de ispravă ( refuz să cred că locurile în CA presupun tumbe amoroase prin paturile politicienilor, sau alte criterii decât valoarea și priceperea!) – dați-mi voie să vă lămuresc public – căci public ați simțit și dv. nevoia să vă afirmați excesul de zel. Să vă spun eu, așadar, ce e cu cremele astea care v-au scos pe dv. din minți! Nu de alta, dar au o legatură directă cu echipa mea și emisiunile noastre, și, mai mult, dat fiind că dezinformarea despre TVR e în floare, n-aș vrea ca lumea să creadă, grație dv., că noul președinte al TVR, fiind femeie, și-a comandat, pentru tot mandatul, creme pentru corp și spumante pentru bai. Cu ele, cu cremele acestea care v-au contrariat pe dv., ne-am plătit noi, ani în șir, invitații, personalitățile, vedetele, pentru onoarea de a fi călcat pragul sărmanei noastre instituții, în condițiile unei crize financiare crâncene. Sumele mari de care vorbiți există, nu spun, în TVR, dar se bucură de ele doar câțiva colegi mai șmecheri, care au ajuns „pe poziții” ca și dv., adică „recomandați din afară”. Noi ăștialalți, prea-mulții, cum v-ați obișnuit să spuneți, facem echilibristică pe firul unor bugete tinzând către zero, pentru a ne putea face meseria. Pentru a rezista. Și le suntem recunoscători sponsorilor noștri până la cer și înapoi, pentru faptul că, crezând în noi, ne-au umplut magazia; chiar și cu creme, ceaiuri și șampoane, și asta ca să nu fie nevoită instituția să consume banii contribuabilului pe invitații din emisiunile noastre”, a scris vedeta într-un editorial pe site-ul femeide10.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net