Manifestanţii din Piaţa Universităţii s-au îmbrâncit cu jandarmii

Ultima actualizare:

    Bulevardul Magheru a fost blocat pentru câteva minuteFoto / Adevarul / Mihaela Cojocariu
Bulevardul Magheru a fost blocat pentru câteva minuteFoto / Adevarul / Mihaela Cojocariu

Câteva sute de protestatari manifestează în Piaţa Universităţii, un grup provocând incidente şi forţând, în două rânduri, cordonul de jandarmi, unul dintre protestatari fiind rănit uşor, iar altul căzând după ce forţele de ordine au încerat să îl imobilizeze.

Câteva sute de persoane au ieşit în stradă în Piaţa Universităţii, de 1 Decembrie, la un marş de solidaritate faţă de victimele din Colectiv.

Update: Aproximativ 50 de persoane au rămas să manifesteze în Piaţa Universităţii, cântând imnul naţional şi făcând o horă, după ce, anterior, între protestatari şi forţele de ordine au avut loc incidente, unul dintre jandarmi fiind rănit uşor.

La revenirea în Piaţa Universităţii, un grup de protestatari, care se afla în centrul intersecţiei, a încercat să forţeze cordonul de jandarmi, provocând o busculadă. Unul dintre protestatari fiind rănit uşor, iar altul căzând după ce forţele de ordine au încerat să îl imobilizeze, informează adevarul.ro.

Ulterior, grupul de manifestanţi violenţi a încercat, pentru a doua oară, să forţeze cordonul de jandarmi din zona Fântânii, din Piaţa Universităţii, forţele de ordine imobilizându-l pe unul dintre aceştia. În urma încăierării, cei doi jandarmi şi protestatarul au căzut la pământ, însă fără a fi răniţi.

Manifestaţii scandează "Fără violenţă!" şi "Voi aveţi bastoane, noi mâinile goale!". După aceste două incidente, un grup de protestatari a blocat un sens al bulevardului Magheru, întânzindu-se pe jos, în stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net