Mama sinucigașă de la Brănești se pregătea de avort. Declarații șocante ale cumnatului ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cumnatul Alexandrei Braunstein (30 de ani), femeia care s-a aruncat în fața trenului, împreună cu cei trei copii, a povestit că aceasta era însărcinată și și-ar fi dorit să renunțe la copil chiar înainte de a comite gestul sinucigaș.

Gestul mamei de 30 de ani, din ferentari, care și-a luat cei trei prunci în brațe și s-a aruncat în fața trenului a șocat toată România. S-au speculat diverse motive care ar fi determinat-o să facă acest gest, cum că ar fi fost asuprită de soțul ei mult prea gelos, dar și că ar fi avut probleme cu fata cea mare, din cauza unei afecțiuni medicale grave. Nimeni nu știe momentan ce a fost în capul femeii, apropiații ei susținând că, oricum, Alexandra era o eprsoană foarte introvertită. Și nu doar atâta. Cumnatul ei a mărturisit că femeia, care aflase că este însărcinată, se pregătea să avorteze.

”La început când s-au cunoscut părinții ei nu au fostd e-acord cu fratele meu... Pentru că noi suntem țigani și asta tot.  Ea era mai timidă, mai rușinoasă, nu vorbea stânga-dreapta. În urmă cu o săptămână fratele meu a venit la mine să-mi ceară niște bani... dacă ea nu voia să păstreze copilul, că se descurca mai greu”, a declarat cumnatul Alexandrei.

Scena tragediei a fost absolut terifiantă: una dintre fetițele Alexandrei a fost găsită lovită de tren, în halta Brăneşti, iar femeia şi alţi doi copii au fost găsiţi decedaţi la aproximativ 600 de metri în spatele garniturii care se deplasa cu 160 de km/h. 

Copiii care au murit în incindentul feroviar aveau doi, cinci şi 12 ani, iar femeia avea în jur de 25-30 de ani, poliţiştii găsind la faţa locului un bilet de adio.

Femeia şi copiii locuiau în localitatea ilfoveană Brăneşti. Potrivit unor surse, Alexandra ar fi fost gravidă, însă această informaţie va fi verificată de Institutul de Medicină Legală. Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, mecanicul trenului care a trecut peste cele patru victime va fi consiliat psihologic. 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care o femeia şi cei trei copii ai ei au murit după ce au fost călcaţi de tren, pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net