Mama și cei șase copii, sufocați în casă cu gazele de la sobă

Ultima actualizare:

    14 ianuarie 2015. Durere fără  margini, la Rovinari. Șase copii și tatăl lor au fost înmormântați
14 ianuarie 2015. Durere fără margini, la Rovinari. Șase copii și tatăl lor au fost înmormântați

Tragedii la indigo! După ce, în urmă cu două săptămâni, un bărbat și cei șase copii ai săi au murit în casă, intoxicați cu gaze, ieri, o mamă cu șase copii au fost găsiți în aceleași condiții. Totul, din cauza instalațiilor de încălzire improvizate.

Femeia de 31 de ani avea şase copii, cel mai mic născut chiar luna aceasta, iar cel mai mare în vârstă de 12 ani. Erau săraci, spun vecinii, și se încălzeau la o sobă cu lemne în locuința lor din comuna Racoviţă, judeţul Vâlcea. Ieri dimineață, îngrijorat că nu i-a văzut prin curte, un vecin a intrat în casă să vadă ce se întâmplă.

S-a îngrozit! Toți șapte zăceau morți, după ce se intoxicaseră, în somn, cu monoxid de carbon.

Mai multe echipaje de Ambulanță, ISU și Poliție au sosit la locul tragediei, dar nimic nu i-a mai putut salva. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă pentru necropsie. Oamenii legii fac cercetări și spun că, cel mai probabil, familia a murit din cauza unei improvizații la sobă sau din pricina neaerisirii corespunzătoare a acesteia. 

12 ianuarie. Un bărbat de 29 de ani și cei șase copii ai săi, cu vârste cuprinse între șase luni și șapte ani, au fost găsiți morți în garsoniera lor din Rovinari, Gorj. Tragedia s-a petrecut din cauza inconștienței bărbatului, care montase singur, în locuință, o centrală termică, fără autorizaţie. Din cauza improvizației au avut loc scurgeri de gaze, iar Cosmin Bumbu și copiii lui s-au sufocat în timpul nopții. Soția bărbatului, care muncea în Italia, a venit în țară, sfâșiată de durere, să-și îngroape familia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net