Mama lui Gigină: ”Copilul meu l-a așteptat pe Oprea să-și satisfacă poftele”

Ultima actualizare:

    Mama polițistului Bogdan Gigină îl acuză pe Gabriel Oprea de moartea fiului ei (fotografii:Click!)
Mama polițistului Bogdan Gigină îl acuză pe Gabriel Oprea de moartea fiului ei (fotografii:Click!)

Stejarii”Mama polițistului Bogda Gigină, mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, rupe tăcerea. Femeia spune că știe exact de unde venea fostul vicepremier în momentul în care fiul său îi deschidea calea cu motocicleta, prin București, cu 139 km/h.

Au trecut cinci luni de la moartea tragică a polițistului de la Brigada Rutieră, Bogdan Gigină. Familia tânărului de doar 28 de ani a păstrat în tot acest timp tăcerea.

Avea multe de spus, dar durerea a fost mai presus decât răzbunarea.

Mama băiatului a considerat, însă, că a venit timpul să dea cărțile pe față și să spună lumii întregi de unde venea Gabriel Oprea cu coloana oficială, în seara de 20 octombrie 2015.

”Copilul meu, intern, a fost complet distrus, iar asta nu se datora vitezei de 50 km/ h cu care încercau să ne convingă în nopțile de priveghi. Pe 21 octombrie dimineață, în timp ce copilul meu era reconstruit în morgă ,"ei" declarau "agentul Bogdan - Cosmin și-a pierdut viață, la fluidizarea traficului...". Oameni fără conștiință și fără Dumnezeu... uitați un lucru: noi părinții am luat legătură cu Bogdan cu foarte puțin timp înainte de moartea lui. Știam exact de ce avea Oprea nevoie de "coloană oficială". Copilul meu a așteptat în ploaie ore în șir până domnul OPREA și-a satisfăcut... poftele.... iar atunci cînd s-a pus istovit în mișcare, copilul meu a fost forțat în condiții de ploaie intensă și noapte să ruleze cu 139 km/h (viteză stabilită în urmă expertizei procuraturii din noaptea accidentului) pentru că Oprea, care nici măcar nu a oprit în momentul accidentului, să ajungă în condiții de maximă siguranță ACASĂ unde copilul meu nu va mai ajunge niciodată. Domnule Oprea, când dumneavoastră sărbătoreați alături de fiică dumneavoastră , alături de familie sărbătorile de iarnă, noi plângeam o placă rece în cimitir”, scrie mama polițistului Bogdan Gigină.

Încă de atunci se zvonea că fostul ministru de interne venea de la apartamentul amantei sale, care ar locui în Complexul Stejarii, din nordul Capitalei.

”Încearcă să trăiești o zi fără esența vieții tale!”

Femeia îl acuză pe fostul vicepremier de moartea ”unui tânăr căsătorit în fața lui Dumnezeu de 1 an” și că a distrus viața părinților lui.

”Simțim că ne prăbușim, simțim că am trăit degeaba... Cosmin era totul, era sensul vieții noastre, soarele nostru, bucuria fiecărei zile. Încearcă să trăiești o zi fără esența vieții tale! Părinții își îngoapă copiii, iar copiii își plâng părinții bolnavi pe paturi de spital unde nu sunt tratați pentru că unii au furat prea mult, bebelușii mor din cauza vaccinurilor, iar bătrânii acestei țări mor de foame”, scrie mama lui Bogdan la finalul mesajului.

A căzut cu motocicleta într-o groapă

Bogdan Gigină și-a pierdut viața pe 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, după ce a căzut cu motocicleta care-i deschide calea lui Oprea într-o groapă adâncă de trei metri, săpată pe strada Ştirbei Vodă, din Bucureşti, pentru o lucrare la reţeaua de gaze.

Tânărul era agent la Brigada Rutieră de 8 ani. Și tatăl acestuia este tot polițist rutier.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net