Mama care făcea videochat cu copiii, «impresariată» de soacră?

Ultima actualizare:
Soacra locuia cu Roxana şi soţul acesteia
Soacra locuia cu Roxana şi soţul acesteia

Noi detalii în cazul tinerei care îşi abuza fetiţa de 11 luni şi băieţelul de trei pentru bani. Procurorii încearcă să stabilească dacă soacra şi soţul Roxanei Elena Onu ştiau de felul în care femeia îşi folosea copiii, mai ales că cei trei stăteau în aceeaşi casă. Mai mult, soacra, Lăcrămioara, a fost cea care a încasat banii trimişi de pedofilul cu care vorbea Roxana.

Tânăra de 24 de ani era căsătorită de trei ani cu MIhai Onu şi aveau doi copii împreună, o fetiţă de 11 luni şi un băieţel de doi ani. Roxana lucra pe un site de videochat, unde existau şi pedofili, iar femeia a fost de acord să îşi abuzeze copiii. Ea a purtat conversaţii pe Skype cu un bărbat, între iunie 2014 şi octombrie 2015, în urma cărora a primit 10.000 de dolari. O parte din banii trimişi de pedofil au fost încasaţi de soacra Roxanei, Lăcrămioara, care locuia în aceeaşi casa cu tânără şi soţul ei, conform ziarulring.ro.


    Soacra locuia cu Roxana şi soţul acesteiaFoto: ziarulring.ro
Soacra locuia cu Roxana şi soţul acesteiaFoto: ziarulring.ro

Cu toate acestea, deocamdată procurorii au decis să nu pună nici o altă rudă sub acuzare pentru complicitate, tăinuire şi favorizare. Alte rude ale fetei, care au primit şi ele bani din străinătate, sunt şi ele vizate. Anchetatorii au decis însă că e mai bine pentru copii să nu rămână cu familia lor şi să rămână în grija Asistenţei Sociale Giurgiu, deşi iniţial se stabilise ca micuţii să fie înapoiaţi soţului şi soacrei.

"Copiii păreau bine îngrijiţi"

Medicul de familie din sat, Doina Enache, a declarat că cei mici erau, aparent, bine îngrijiţi de familia lor. Ei nu au avut niciodată nici un semn pe corp, deşi acasă erau abuzaţi de mama lor: “Sunt medicul de familie al copilaşilor familiei Onu. Sunt vaccinaţi, veneau la controale, erau dezvoltaţi normal şi păreau bine îngrijiţi. Nu am văzut niciodată, la vreun control medical, ceva ciudat pe corpul lor. Ei locuiesc cu bunica, iar aceasta pare o femeie de bună-credinţă. Suntem şocaţi de această întâmplare nefericită”. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net