Maimuţa Bongo te poate băga în faliment

Ultima actualizare:

    Adrian a intrat în jocul  maimuţei Bongo şi le-a făcut  părinţilor gaură în buget
Adrian a intrat în jocul maimuţei Bongo şi le-a făcut părinţilor gaură în buget

Nu lăsaţi telefonul pe mâna copiilor! Pe piaţă au fost scoase jocuri care-i atrag ca un magnet. Nu ştii unde se înregistrează, unde trimit mesaje. Maria va trebui să plătească 500 de lei factura la mobil din cauza maimuţei Bongo.

”Dacă vrei să ştii cum să ajungi undeva, care e scorul la fotbal, dacă prietenul te înşală sau care e sensul vieţii, întreabă-l pe Bongo” sau ”Bongo îţi ghiceşte trecutul, ştie de şcoală şi de tot ce vrei tu”. Cam aşa sună reclama la serviciul de divertisment ”Ask Bongo”, care a devenit o adevărată isterie în rândul copiilor. Ei chiar cred că maimuţa le prezice cu adevărat şi îi pun întrebări.


    Aşa arată un  mesaj pe care  ţi-l trimite Bongo
Aşa arată un mesaj pe care ţi-l trimite Bongo


    Reclama cu maimuţa apare pe  mai toate site-urile vloggerilor
Reclama cu maimuţa apare pe mai toate site-urile vloggerilor

Pentru fiecare SMS trimis şi primit de la 1405 părintele e încasat cu 1,50 euro+TVA. ”Mesajele nu vin doar atunci când trimiţi întrebarea. Curg  chiar şi câte zece pe zi. Şi nu le poţi opri. Serviciul odată activat, prin trimiterea unui SMS, nu mai poţi scapa de el. Încerci dezabonarea la un număr unde răspunde un robot, urmezi paşii, dar degeaba. Continuă să-ţi trimită mesaje şi să-ţi încarce factura”, ne-a povestit Maria, o mamă din Bucureşti. Fiul său, Adrian, de 10 ani, are pe mână un telefon mobil, însă părinţii nu s-au gândit niciodată că vor avea parte de aşa ceva. ”Cei 500 de lei sunt pentru luna decembrie. Mă gândesc cu groază cu cât m-au încărcat pe ianuarie şi februarie”, spune femeia. Deşi serviciul gândit în Australia e destinat celor peste 18 ani şi copiilor cu acordul părinţilor, părinţii lui Adrian au aflat abia atunci când au primit factura prin poştă. Femeia a făcut plângere la Poliție.


    Cele încercuite sunt doar câteva  dintre mesajele  facturate
Cele încercuite sunt doar câteva dintre mesajele facturate

«Balena Albastră» împinge la sinucidere

Sute de adolescenţi sunt în pericol din cauza unui joc online pătruns recent şi pe piaţa autohtonă, al cărui scop final este sinuciderea. Se numeşte ”Blue Whale Challenge”sau ”Provocarea Balena Albastră”. Jocul în sine mizează pe o provocare psihologică. Între noiembrie 2015 şi aprilie 2016, 130 de tineri ruşi s-au sinucis, aruncându-se în gol sau în faţa trenului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net