Mai mulți bani pentru ”Prima casă”

Ultima actualizare:

Tinerii se vor bucura să afle că Executivul s-a gândit să dea mai mulți bani pentru Programul ”Prima casă” și că acesta va funcționa și în următorii ani. Până acum, 170.000 de persoane au beneficiat de rate mici pentru a cumpăra o locuință.

Plafonul pentru programul ”Prima Casă” va fi suplimentat în luna septembrie, iar în octombrie va fi finalizată o strategie pe termen mediu, de cinci ani, pentru acest program, a declarat marți seară (30 august), la Realitatea TV, ministrul finanțelor, Anca Dragu.

”Programul va fi suplimentat în septembrie pentru 2016 și în octombrie vom avea o strategie pentru acest program pe termen mediu, de cinci ani, astfel încât să evităm eventualele sincope în derularea programului”, a precizat demnitarul.

Potrivit acesteia, cererea de finanțări pe ”Prima Casă” a crescut foarte mult, dar este necesar ca oamenii și dezvoltatorii imobiliari să știe că programul va continua și în anii următori.

Programul ”Prima Casă” a avut, inițial, alocat un plafon de 1,6 miliarde de lei pentru acest an, care a fost suplimentat cu încă 500 de milioane de lei. Programul are 170.000 de beneficiari.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net