Mai ai 5 zile să câştigi o supermaşină la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click!, va tine pumnii
Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click!, va tine pumnii

Click!MANIA a pregătit mii de premii pentru cititorii noştri dragi. O super- maşină, lozuri cu bani, telefoane performante, vase de bucătărie şi mii de alte surprize. De departe, cel mai râvnit loz este cel care îţi aduce un superb autoturism Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei.

La ediţia trecută, prima maşină, o Honda Civic, a ajuns la Braşov, iar cea de-a doua a poposit în Bucureşti. Să vedem unde va merge autoturismul pregătit de Click!MANIA la ediţia de vară. Este vorba despre un superb Hyundai i20, de culoare gri, în valoare de 52.380 de lei. Dacă vrei să devii proprietarul ei, nu rata nici un număr din ziarul tău preferat. În fiecare zi, pe prima pagină a ziarului Click! vei găsi lozul Click!MANIA. Dacă nimereşti trei simboluri identice cu maşina, e a ta. Mai sunt în joc şase premii a câte 5.000 de lei, 30 de premii a câte 1.000 de lei, 300 de premii a câte 300 de lei, 50 de telefoane, 100 de seturi de vase Delimano, 2.000 de seturi de plajă şi 6.000 de DVD-uri cu filmul “Good will hunting”. În plus, poţi găsi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. 

Surpriza Click!MANIA: ai dublă şansă de câştig!

Dragă cititorule, începi săptămâna cu şansă dublă de câştig la Click!MANIA. Mâine, ziarul Click! îţi aduce nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Două tichete de concurs, de două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. Sunt în joc: o super maşină Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de bucătărie şi reduceri la produse extrem de utile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net