Deja e nebunie în magazine!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

«Ho ho ho, nu vă îngrămădiţi aşa!, ar spune "Moşul" dacă ne-ar vedea!» Goana după cumpărături scoate oamenii din case şi umple supermarketurile din oraşe. Ieri, la Carrefour Orhideea din Capitală, sute de bucureşteni roiau ca furnicile printre raioane, în căutarea bunătăţilor de pus pe masă şi a cadourilor pentru cei dragi.

Ca să evite marea aglomeraţie de Sărbători, mulţi dintre ei s-au "înarmat" cu răbdare şi liste scrise citeţ. "Am luat de toate, carne, băutură, fructe, legume. Nişte gogoşari să meargă bine friptura, dar şi ingrediente pentru prăjituri, zahăr, ouă, făină. Am zis să evit ultimul weekend când iese toată lumea la cumpărături. O să mai trag o fugă şi atunci, dar în mare mi-am luat ce-mi trebuie de pe acum", ne-a spus Mihai Ilie, a cărui coş sărea de 500 de lei.

Raioanele de jucării erau şi ele arhipline, iar la decoraţiuni şi cadouri nu aveai loc să arunci un ac. Copilaşii se uitau cu jind la "Moş Crăciunii" îmbrăcaţi în ciocolată, iar părinţii încercau să pitească pe sub produse câte o păpuşă sau jucărie. După ce şi-au încărcat coşurile, au zăbovit minute bune la cozile de la casele de marcat.

Mihai Ilie (24 de ani) avea căruciorul burduşit cu de-ale gurii

simeon stalpnicul png

"În sfârşit am terminat cumpărăturile pe ziua de azi. Am luat carne şi multe ingrediente pentru că voi găti şi vreau o masă îmbelşugată de Crăciun. Oricum mai venim şi săptămâna viitoare, că multe dintre produse le luăm chiar atunci în preajma Sărbătorilor", ne-a spus Florentina Negrilă, care a achitat doar pentru coşul de ieri, 300 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net