«Mă mut la piscină vara asta!»

Ultima actualizare:

    Mia s-a distrat  pe cinste în  prima zi  de vară  adevăratăFoto: Sever Gheorghe
Mia s-a distrat pe cinste în prima zi de vară adevăratăFoto: Sever Gheorghe

Ne-am rugat să scăpăm de ploi şi să vină vara mai repede. Ce-i drept, s-a lăsat aşteptată. Prima zi de bălăceală cu adevărat ne-a adus, ieri, peste 30 de grade Celsius în majoritatea zonelor din ţară.

Termometrele au luat-o razna. Au urcat brusc la aproximativ 35 de grade Celsius, la soare, în special în sud-estul ţării. Vreme numai bună de petrecut în compania apei, a colacului şi a şezlongului. Pentru că au vrut să se şi distreze, nu doar să lenevească la soare, sute de bucureşteni au bătut ieri la poarta parcului acvatic Divertiland, din Militari. ”Uraa, a venit vara!”, urlau mai mulţi tineri care urcau şi coborau pe valurile înalte din piscină. Mia, însă, n-a ratat nici un tobogan. “Mă mut la piscină vara asta. E tare frumos aici”, ne-a spus tânăra de 27 de ani, mamă a doi copii mici.

De vineri, însă, e caniculă în toată regula. Vor fi în jur de 40 de grade Celsius la soare. Aşa că haideţi să vă răcoriţi! La Divertiland sunt 22 de tobogane spectaculoase, două piscine încălzite, 11 restaurante, 3 zone pentru copii şi 5 baruri. Intrarea pentru adulţi este 40 de lei în timpul săptămânii şi 65 de lei în weekend. Copiii până în 3 ani intră gratuit, cei sub 10 ani plătesc 25 de lei, studenţii şi elevii 30 de lei, respectiv 50 de lei. Pensionarii au, însă, un tarif unic de 30 de lei toată ziua.  

simeon stalpnicul png

Meteorologii sunt în alertă

Meteorologii au emis, joi, o informare de disconfort termic, caniculă și instabilitate atmosferică accentuată, valabilă de astăzi, de la 12.00 și până mâine la ora 23.00. Vineri, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local, caniculară în vestul, centrul și sudul țării, iar mâine, canicula va persista în Muntenia și în vestul și sudul Olteniei. Se vor înregistra maxime în jurul a 35 de grade Celsius, izolat chiar 37 - 38 de grade, în Lunca Dunării. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în Crișana, Maramureș, Transilvania, Banat și nordul Moldovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net