Luxul etalat de “țiganii de mătase”: Străzile Timișoarei arată ca un salon auto

Ultima actualizare:
Mașinile de lux au întors toate privirile
Mașinile de lux au întors toate privirile

Timișoara se află în febra “nunţilor ţigăneşti”. Zeci de familii de romi foarte bogați vin acasă din Occident, pentru a sărbători evenimentele importante pentru ei. Piesele de rezistență sunt mașinile, care le eclipsează chiar și pe mirese.

Romii bogați, care sunt numiți “ţigani de mătase” în Timișoara, revin acasă în perioada verii. Aceștia sunt cetățeni germane, spanioli, francezi sau italieni și se întorc pentru așa numitul “sezon al nunţilor”.  Hainele invitaților sunt de ultimul răcnet, cumpărate de la firme celebre foarte scumpe. Mașinile în care vin romii fac adevăratul spectacol. Orașul se transformă într-un veritabil salon auto, unde poți vedea și cele mai noi modele, lansat în 2015.

Nuntă de fițe: Ministrul de Finanțe și Iasmina


    Mașinile de lux au întors toate privirileFoto: adevarul.ro
Mașinile de lux au întors toate privirileFoto: adevarul.ro

Ultima nuntă a avut loc miercuri (5 august), în sânul familiilor Cârpaci și Ionelaș. Nepotul lui Gâdo Cârpaci, Marco, supranumit Ministrul de Finanțe, s-a căsătorit cu Iasmina, nepoata lui Ionel Sadner, unui dintre cei mai bogați romi din oraș. Marele evenimelt a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișpara. O dubă plină cu trupe de intervenție a Jandarmeriei, dar și o echipă de intervenție rapidă a Poliției au stat pe străzi pentru a dirija traficul.

Citește articolul integral pe adevarul.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net