Luna de sânge anunţă Apocalipsa?

Ultima actualizare:

    Cercetătorii au descoperit că de fiecare dată fenomenul astrologic a precedat o catastrofăfoto: AP
Cercetătorii au descoperit că de fiecare dată fenomenul astrologic a precedat o catastrofăfoto: AP

Ne paşte năpasta! „Luna sângerie”, care va avea loc sâmbătă (4 aprilie) marchează sfârşitul lumii şi a doua venire pe Pământ a lui Mesia, potrivit profeţiilor biblice. Eclipsa totală de Lună va anunţa o catastrofă globală.

Toţi credincioşii vor sta cu ochii pe „luna sângerie”, vineri noaptea, care, potrivit profeţiilor biblice, este un semn că se va da o luptă între bine şi rău. Ori de câte ori a avut loc acest fenomen, lumea a fost zguduită de evenimente care au schimbat istoria.

Fenomenul astronomic, cunoscut ca „tetradă”, presupune o serie de patru eclipse totale de lună. Evenimentul coincide cu Paştele evreiesc, celebrat sâmbătă. A doua eclipsă din 2015 va avea loc la 28 septembrie, când evreii au Sărbătoarea Corturilor. De fiecare dată când „Luna de Sânge” a picat în timpul unei sărbători evreieşti au avut loc evenimente care au schimbat istoria.

Prima tetradă care a picat de Paştele evreiesc s-a produs în Evul Mediu, în 1493. Atunci au fost expulzaţi evreii din Spania şi Columb a descoperit America. Ceade-a doua Tetradă s-a produs în 1949 şi a coincis cu formarea statului Israel, iar cea de-a treia, în 1967, când a coincis cu Războiul de Şase Zile arabo-israelian. Suprapunerea „Lunii Sângerii” cu Paştele Evreilor le-a dat motive credincioşilor să creadă că va începe Apocalipsa.

„A fost un  mare cutremur pe pământ. Soarele a devenit negru ca un sac din păr de capră. Întreaga Lună s-a înroşit de sânge”, scrie în Cartea Sfântă, profeţie susţinută şi de un pastor american.

Eclipsele totale de Lună din 2014-2015 anunţă că vor urma cataclisme care vor schimba lumea. Vulcanul Turrialba din Costa Rica a erupt de 4 ori luna trecută, inundaţiile au provocat dezastre în Chile, iar NATO a anunţat că se pregăteşte de război împotriva Rusiei. Coincidenţe sau nu, toate aceste semne marchează începutul sfârşitului lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net