Ludovic Orban s-a răsturnat cu maşina

Ultima actualizare:

    Ludovic Orban îşi conducea singur maşina. Foto: Rompres
Ludovic Orban îşi conducea singur maşina. Foto: Rompres

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost implicat azi într-un accident pe drumul dintre Iaşi şi Focşani. Maşina pe care o conducea a intrat într-un şanţ şi s-a răsturnat.

Se pare că Orban tocmai plecase de la manifestările de la Iaşi, prilejuite de Ziua Unirii Principatelor. Era la volanul maşinii sale când, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului. „Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, la ieşirea din localitatea Sârca. Şoferul se afla singur în maşină. În acest moment dă declaraţii. Nu a fost rănit, a ieşit singur din maşină”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vârjiac.

Ludovic Orban a ieşit singur din maşină
Ludovic Orban a ieşit singur din maşină

Are doar o zgârietură la mână

"Aveam o viteză 70 km, carosabilul era umed. Maşina a derapat şi roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de la marginea drumului. Maşina a muşcat din parapetul de sprijin, ceea ce a dus la răsturnare. Nu eram obosit, nu aveam viteză, pur şi simplu s-a întâmplat. E drept că maşina e o Dacie Logan veche de la Parlament. Acum sunt la Poliţia de la Târgu Frumos, unde am făcut toate procedurile şi am dat declaraţii. Eu nu am niciun fel de problemă, doar o zgârietură la mâna stângă", a declarat Ludovic Orban după accident. Politicianul a mai menţionat că  nu urma coloana oficială a preşedintelui Klaus Iohannis, care tocmai plecase de la Iaşi. "Erau două coloane oficiale, prima trecuse".

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net