EXCLUSIV Norocosul de la Loto, judecător cu 8.000 de lei salariu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De patru zile, o ţară întreagă se întreabă cine e marele câştigător la loto. Cu ce se ocupa înainte să dea norocul peste el? Era sărac sau, oricum, nu ducea grija zilei de mâine? Click! a reuşit să afle răspunsul la toate aceste întrebări.

În cartierul gălăţean Micro 21, unde se află agenţia loto care a dat cel mai proaspăt milionar în euro, lumea pare de câteva zile total schimbată. Marea majoritate a locuitorilor nu ştie cine a câştigat marele premiu.

Miercuri, la orele prânzului, judecătorul a ieşit din bloc îmbrăcat modest, în pantaloni bleu şi cămaşă bej

simeon stalpnicul png

Oamenii se uită curioşi în jurul lor, doar-doar or observa la vreun trecător un semn care să trădeze norocul incredibil care a dat peste el. Sunt însă şi câţiva, cam 20-30 la număr, ce locuiesc pe strada V.V., care cunosc identitatea fericitului. Şi care au instituit o adevărată „lege a tăcerii".

EXCLUSIV «Milionarul de la Loto mi-a lăsat bacşiş doar 1 leu»

Prima extragere după câştigarea premiului de 11 milioane de euro. Iată ce numere au ieşit la Loto!

„Ştiu cine a câştigat. Nu vă spun nici dacă îmi daţi 20 de milioane", ne spune un bătrânel la vreo 60 de ani.

S-a oprit la buticul din colţ, dar n-a stat prea mult la poveşti cu vânzătoarea

simeon stalpnicul png

Nu ştiu maică, nu am auzit nimic", „S-ar putea să-l ştiu, dar nu spun", sunt răspunsurile pe care ni le dau, rând pe rând, locatarii unui bloc unde reporterii Click! ştiu cu siguranţă că locuieşte proaspătul milionar.

Bărbatul fumează încontinuu, semn că este agitat şi stresat

simeon stalpnicul png

Şi, uşor-uşor, odată cu trecerea orelor, apar şi primele „breşe" în zidul făcut în jurul misteriosului personaj. Aşa aflăm cum îl cheamă (am decis să nu-i facem public numele) şi povestea vieţii sale.

Nu e deloc sărac, ba chiar, la cei 51 de ani ai săi, se poate spune că e un om realizat. Câştigătorul celor 11 milioane de euro, de fapt 8,2 milioane după plata taxelor, e judecător la o instanţă din Galaţi şi, conform propriei declaraţii de avere, a avut anul trecut un salariu net de 8.000 de lei pe lună. Este văduv şi are o fată stabilită în Bucureşti.

Pentru fiica lui s-a şi băgat dator la bancă în 2012. Domnul judecător apare drept coplătitor la creditul de peste 60.000 € pe care tânăra l-a luat pentru un apartament în Capitală

. Acum, poate plăti acest credit în doar două luni numai din dobânda pe care o încasează pe marele câştig. Magistratul mai are un credit din 2011, an în care şi-a cumpărat şi maşina, un VW Passat. Şi de acest credit poate scăpa cu dobânda pe 15 zile!

La instanţa unde lucrează marele câştigător, lucrurile sunt ceva mai simple.

„Aici se ştie că a dat norocul peste el. A şi dat deja chef mare cu o parte din colegi", ne spune un avocat.

Din vorbă în vorbă, aflăm că domnul judecător este un magistrat foarte apreciat, cunoscut pentru blândeţea sa.

„Îi pedepseşte aspru doar pe cei care nu vor cu nici un chip să se îndrepte. Dacă vede că-ţi pare rău de ce ai făcut, e înţelegător şi te ajută", ne spune un coleg.

Şi, pentru că un astfel de eveniment nu putea fi lipsit şi de bârfe, aflăm mai multe decât am vrea. „Prietena lui e procuroare aici", povesteşte alt magistrat.

Bine, bine, dar cum arată misteriosul norocos? Aflăm când iese pentru prima oară în ziua aceea din bloc. Un bătrânel simpatic ce pare mai în vârstă decât cei 51 de ani din buletin. Sau poate povara celor peste 8 milioane € câştigaţi şi-a pus deja amprenta asupra lui. Totuşi, blândeţea i se citeşte pe faţă. Are un mers aparte, face paşi mici şi iuţi. Nu părăseşte zona în care locuieşte şi unde se simte, probabil, în siguranţă. Merge doar până la magazinul de la colţul blocului. Apoi, face o plimbare de două-trei minute până la restaurantul din apropiere.

Dar nici aici nu stă mult. Chelnerii par să nu-l cunoască. Nimeni nu-l bagă în seamnă. Nici pe stradă, nici la magazin, nici la restaurant. Chiar nu-l cunoaşte nimeni pe omul care stă la aceeaşi adresă din 1991?

Bineînţeles că oamenii îl cunosc, dar totul face parte din planul de protejare a lui. Cu aşa vecini, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, domnule judecător! Multă sănătate şi, aşa cum v-au sfătuit deja alţi mari câştigători la loto, să administraţi cu înţelepciune averea câştigată.

A câştigat 8,25 milioane € jucând aceleaşi numere de 20 de ani

Câştigătorul a jucat duminica trecută un bilet cu trei variante simple şi o variantă Noroc, care a costat 16,9 lei. Joacă de 20 de ani aceleaşi numere, săptămână de săptămână.

Vânzătoarele de la agenţia norocoasă spun că de duminică numărul jucătorilor a crescut

simeon stalpnicul png

Culmea, pe lângă marele premiu, el a câştigat şi cu celelalte două variante jucate la 6/49. Un premiu de 800 de lei la categoria a III-a şi unul de 30 de lei la categoria a IV-a.

După impozitarea câştigului, gălăţeanul a plecat acasă cu 8,25 milioane € (aproximativ 36 de milioane de lei). După ce s-a aflat că marele câştigător e din Galaţi şi a jucat la agenţia din Micro 21, împătimiţii jocurilor de noroc au făcut coadă, ieri, pentru noua extragere Loto 6 din 49. Oamenii au pus bilete la această agenţie, sperând că poate-poate se lipeşte norocul şi de ei. Mai ales că Loteria Română a anunţat că a suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 3.000.000 lei.

Click! l-a găsit pe taximetristul care  l-a plimbat marţi pe milionar prin Bucureşti şi v-a relatat povestea sa în ziarul de ieri. Ioan Constantin a aflat de la Click! ce client bogat a avut. Tot el ne-a dezvăluit şi că gălăţeanul şi fiica sa nu i-au dat decât un leu şi 70 de bani bacşiş.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net