EXCLUSIV «Milionarul de la Loto mi-a lăsat bacşiş doar 1 leu»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are bani de-i întoarce cu lopata, dar se uită la fiecare leuţ. Milionarul de la Loto s-a plimbat acum două zile cu taxiul prin Capitală, dar când a venit vorba să plătească cursa i-a lăsat şoferului doar 1 leu în plus. Taximetristul a povestit, în exclusivitate, pentru Click!, despre bărbatul care a pus mâna pe cele 11 milioane de euro.

Marţi a plecat la serviciu, ca de altfel în fiecare zi. În jurul orei 11.00, Ioan Constantin, 53 de ani, a ajuns în staţia de taximetre din faţa Magazinului Unirea. 45 de minute mai târziu, un domn cu părul alb şi o tânără brunetă au urcat în maşina sa.

El în faţă, iar ea în spate. Nici o clipă nu s-a gândit că în dreapta sa îl are chiar pe proaspătul milionar de la Loto, care sosise la Bucureşti, ca să-şi revendice premiul.

Premiul cel mare la Loto a fost câştigat. A luat 11 milioane € cu 5 lei

«Joc de 20 de ani aceleaşi numere»

„Mi-au cerut să-i duc pe Aleea Râmnicu Vâlcea, din zona Dristor. Pe drum domnul, care avea în jur de 64 de ani, şi nu 50, aşa cum s-a spus până acum, tot insista să-l las cât mai aproape de Autostrada Soarelui.

I-am explicat că pentru asta ar trebui să ocolesc foarte mult, iar fata lui, de vreo 37 de ani, l-a atenţionat să nu mai vorbească. I-a zis: "Tată, hai taci din gură!". De atunci, linişte totală. Cursa a durat 13 minute. A făcut 8.31 lei şi mi-a dat 10 lei. Până să scoată hârtia, fata lui l-a întrebat dacă are bani cu ce să plătească. Acum, când ştiu totul, mă amuz. La banii lui, îmi putea da mai mult. Măcar 100 de lei. Şi şomerii sunt mai darnici", ne-a spus, dezamăgit, taximetristul de la Speed Taxi.

Gălăţeanul s-a plimbat 13 minute cu taxiul și a plătit 8,31 lei

simeon stalpnicul png

Chiar dacă toată lumea vorbeşte că el este cel care a ghicit numerele norocoase, parcă nu-i vine să creadă.

Mi-l amintesc perfect pe bătrânel. Faţa mi-a rămas întipărită în minte. Are părul cărunt, ochii albaştrii şi e mititel de înălţime, nu mai mult de 1,65 m. E firav şi şchiopăta de un picior. Arăta a om sărman. Era relaxat, dar nu părea fericit, ci mai degrabă îngândurat. Poate că-i era teamă să nu fie recunoscut de cineva. Cum a ieşit din magazinul cu parfumuri, a venit glonţ spre maşina mea, care se afla pe direcţia lui. N-a mai mers pe jos. Cu banii câştigaţi, să-şi caute sănătatea!", a concluzionat Ioan Constantin, care face taximetrie de pe vremea lui Ceauşescu. Imediat ce a coborât din taxi gălăţeanul s-a dus direct la maşina sa, pe care o lăsase parcată pe o străduţă lăturalnică, după care a plecat spre casă.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! l-au găsit ieri în Galaţi pe bărbatul care a câştigat, duminică, la Loto 11 milioane de euro. Joacă de 20 de ani aceleaşi numere, care într-un final l-au transformat dintr-un om de rând într-un mare bogătaş.

Se pare că acesta  ar fi angajat la stat şi că ar câştiga  5.000 de lei pe lună. Cu toate acestea, gălăţeanul este un om modest. Îmbrăcat simplu, proaspătul miliardar a ieşit ieri după-amiază din blocul în care are un apartament  şi s-a dus la alimentara din colţ de unde a cumpărat o sticlă de suc. A trecut pentru câteva minute pe la o terasă, dar nu s-a oprit să bea sau să mănânce, ci s-a întors imediat acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net