Loteria bonurilor fiscale: Vezi dacă ai câștigat

Ultima actualizare:

    Duminică (28 iunie) a avut loc a doua extragere la loteria bonurilor fiscale
Duminică (28 iunie) a avut loc a doua extragere la loteria bonurilor fiscale

Dumincă (28 iunie) a avut loc o nouă extragere ocazională la loteria bonurilor fiscale, conform deciziei Ministerului Finanțelor. La extragere au participat bonurile emise în perioada 29 martie – 31 mai, premiul pentru bonul câștigător, de un milion de lei, urmează să fie împărțit între cel mult 100 de câștigători, conform noilor reglementări.

Un nou bon a fost ales câștigător în cadrul celei de-a doua extragere ocazională la loteria bonurilor fiscale. Bonurile participante au fost cele emise în perioada 29 martie – 31 mai, însă cel câștigător a fost ales din luna mai, în ziua de 23, iar valoarea câștigătoare a fost cea de 135 de lei, informează Mediafax.

Persoanele care au bonuri emise în ziua de 23 mai, cu valori între 135 și 135,99 de lei se vor prezenta la unitățile ANAF în următoarele 30 de zile, cu bonul sau bonurile în original, împreună cu o copie a actului de identitate. Fondul de premiere la loteria bonurilor fiscale este în valoare de un milion de lei și va fi împărțit la cel mult 100 de câștigători. În cazul în care există mai multe bonuri câștigătoare, se va organiza o a doua extragere, pentru a se determina maximum 100 de câștigători.

Loteria bonurilor fiscale: Noile reguli de participare

Ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a propus spre modificare numărul de câștigători la loteria bonurilor fiscale. În urma cererii, s-a hotârât ca numărul maxim de câștigători să fie 100, iar în cazul în care acest număr este depășit, va fi organizată o a doua extragere aleatorie. Această măsură a fost luată în vederea creșterea valorii premiului pentru fiecare participant câștigător, la premiul minim de 10.000 de lei pentru fiecare bon câștigător.

Loteria bonurilor fiscale: Regulament și criterii

Pentru revendicarea premiului, bonul fiscal câștigător la loteria bonurilor fiscale trebuie să îndeplinească o serie de criterii. Acesta trebuie să fie emis de o casă de marcat fiscală, care funcționează în conformitate cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 26/1999, cu privire la obligația pe care o au operatorii economici să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale. Mai mult, toate informațiile de pe bon trebuie să fie vizibile și lizibile.

Loteria bonurilor fiscale: Valoarea câștigurilor la prima ediție

Prima ediție la loteria bonurilor fiscale a avut extragerea la data de 13 aprilie 2015, în cea de-a doua zi de Paște a acestui an. Au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiilor, astfel, din fondul de premiere în valoare de un milion de lei, fiecare câștigător a avut dreptul să ridice suma de 55 de lei pentru fiecare bon câștigător înregistrat, o sumă infimă în comparație cu așteptările participanților la loteria bonurilor fiscale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net