Loteria bonurilor fiscale: Duminică va fi noua extragere

Ultima actualizare:

    Loteria bonurilor fiscale: A treia extragere vizează bonurile emise în luna iunie
Loteria bonurilor fiscale: A treia extragere vizează bonurile emise în luna iunie

Duminică, 19 aprilie, va avea loc cea de-a treia extragere la Loteria bonurilor fiscale. Extragerea se va desfășura începând cu ora 20.10, iar pentru concurs vor fi eligibile bonurile fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 30 iunie 2015. Extragerea va fi televizată, iar imaginile vor putea fi transmise de orice post de televiziune interesat.

O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale va fi organizată duminică, 19 aprilie, la ora 20.10. Aceasta va fi televizată și se va desfășura în studioul TV al Loteriei Române, informează realitatea.net. Astfel, extragerea va putea fi transmisă în direct de către orice post de televiziune, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei.

Pentru extragerea de duminică (18 iulie) la Loteria bonurilor fiscale vor fi eligibile bonurile emise în luna iunie a acestui an, începând de la data de întâi și până la data de 30 a acestei luni. Din fondul de premiere în valoare de 1.000.000 de lei vor fi acordate maximum 100 de premii. În prima etapă a extragerii se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului, iar în cea de-a doua etapă se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului fiscal. Rezultatele de la extragerea pentru Loteria bonurilor fiscale vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR).

Loteria bonurilor fiscale: Câștigătorii de la prima extragere își ridică premiile luni

La prima extragere au fost înregistrate și validate 17.837 de bonuri câștigătoare. Fiecare câștigător a primit câte un premiu în valoare de 56 de lei pentru bonul înregistrat. Luni (20 iulie), câștigătorii la prima ediție de la Loteria bonurilor fiscale pot intra în posesia banilor. Numărul total al cererilor de revendicare înregistrate a fost de 18.215, însă în urma verificărilor realizate de administrațiile fiscale au fost invalidate 313 cereri care nu îndeplineau condițiilor. Mai mult, în urma unor controale ale Direcției Generale Antifraudă Fiscală, 65 de bonuri au fost invalitate, întrucât s-a descoperit faptul că anumiți comercianți au sustras rolele jurnal din aparatele de marcat electronice pentru a revendica premii pe baza lor.

Loteria bonurilor fiscale: Cum se înregistrează bonurile câștigătoare

Bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale se pot înregistra începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Câștigătorii vor depune bonul fiscal în original împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF. Cererea se găsește pe site-ul MFP sau la administrația fiscală unde va fi depus bonul. Bonul va fi validat numai dacă îndeplinește condițiile prevăzute de lege. Acesta trebuie să aibă înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat, iar toate informațiile de pe bon trebuie să fie vizibile și lizibile. Dacă există mai mult de 100 de câștigători după expirarea perioadei de înregistrare, va fi organizată o a doua extragere la Loteria bonurilor fiscale pentru a determina maximum 100 de câștigători, conform noilor reglementări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net