Loteria bonurilor fiscale: câştigători. Află dacă te numeri printre ei

Ultima actualizare:

    Loteria bonurilor fiscale. Câștigătorii și-au publicat fotografii cu bonurile norocoase, pe Facebookfoto: Facebook/Mirela M.
Loteria bonurilor fiscale. Câștigătorii și-au publicat fotografii cu bonurile norocoase, pe Facebookfoto: Facebook/Mirela M.

Loteria bonurilor fiscale. Câştigătorii primei extrageri organizate luni, 13 aprilie, au început să afişeze pe reţelele sociale bonurile care prezintă datele anunţate drept câştigătoare: bonuri cu valoarea între 6,00 şi 6,99 lei emise în data de 7 februarie.

Extragerea din 13 aprilie pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, a avut loc începând cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Române, şi a fost transmisă în direct de Televiziunea Română. La scurt timp, câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale au început să apară pe rețelele de socializare, scrie adevarul.ro.

Mirela M., o tânără în vârstă de 27 de ani, din Paşcani, se numără printre câştigătorii Loteriei bonurilor fiscale. Femeia a publicat o fotografie cu bonul norocos, în valoare de 6,17 lei, emis în data de 7 februarie, pe Facebook Adevărul. „Am un bon de 6,29 lei din 7 februarie Sunt curioasă cât valorează”, a scris şi Katalin K., din Miercurea Ciuc, pe Facebook. „Am un bon câştigător!!!” a scris şi Mihai Cosmin R. Cu cinci bonuri câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale, Aléxandrʋ M. din Constanţa a scris în glumă pe Facebook: „Cine vrea o parte din câştigul meu?”. Printre câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale se numără şi Iuliana S. din Galaţi, după cum a anunţat aceasta pe Facebook Adevărul.

Loteria bonurilor fiscale, câștigătorii extragerii din 13 martie

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile pentru câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale urmând să fie acordate în maxim trei luni. La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF la studioul TV al Loteriei Române, în a doua zi de Paşte, de la ora 11.30, transmisă televizat în direct, valoarea bonurilor fiscale câştigătoare, de 6 lei, a fost stabilită printr-o extragere în trei etape: o bilă pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Loteria bonurilor fiscale: câștigătorii pot revendica premiile până pe 13 mai

Câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale pot afla rezultatele extragerii pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al ANAF şi al Loteriei Române. Ele vor fi afișate pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Premiile pot fi revendicate începând cu prima zi după extragerea din 13 aprilie, până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător emis în perioada 2 februarie - 28 martie, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termenul de decădere din dreptul de a revendica premiile de către câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale. Formularul cererii pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau poate fi descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net