Loteria Bonurilor Fiscale: Câștigătorii lunii iunie urmează să fie stabiliți

Ultima actualizare:

    Loteria bonurilor fiscale: Numai 100 de câștigători își vor putea revendica premiileFoto Click!
Loteria bonurilor fiscale: Numai 100 de câștigători își vor putea revendica premiileFoto Click!

A doua extragere ocazională a lunii iunie a fost organizată pe 28 iunie la Loteria Bonurilor Fiscale. În urma desemnării bonului câștigător, peste 500 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiului. Conform noilor reguli, o nouă extragere va fi organizată pentru a allege numai 100 de câștigători.

Noul regulament la Loteria Bonurilor Fiscale dictează faptul că numai 100 de câștigători își vor revendica premiul după extragerea bonului norocos. După ce au fost depuse 508 cereri de revendicare pentru bonul ales pe 28 iunie, Ministerul Finanțelor Publice anunță o nouă extragere pentru a limita numărul de câștigători la 100. Potrivit Mediafax, această nouă extragere se va desfășura joi (9 august) la ora 19.30. Pentru bonurile emise în luna iulie urmează să fie organizată o extragere la data de 16 august.

Loteria Bonurilor Fiscale: Cum se vor alege cei 100 de câștigători

În cea de-a doua extragere la Loteria Bonurilor Fiscale, cea care urmărește să limiteze numărul câștigătorilor la 100, va fi extras un număr de la 1 la 508. Fiecărui bon câștigător depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare în acest interval. Numărul ales joi va reprezenta numărul primului bon câștigător, urmând ca celelalte 99 de numere să fie stabilite printr-un algoritm de selecție care implică o bază de referință și aplicarea unor pași crescători.

Loteria Bonurilor Fiscale: Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească bonurile câștigătoare

Bonurile înscrise la Loteria Bonurilor Fiscale trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a fi considerate valide. Datele de pe bon trebuie să corespundă cu cele extrase, iar informațiile trebuie să fie clare și lizibile. Mai mult, bonul trebuie să fie emis de o casă de marcat fiscală. După ce bonul a fost înregistrat la una dintre unitățile teritoriale ANAF, vor fi numărate bonurile fiscale câștigătoare, iar dacă numărul lor depășește 100, va fi organizată o a doua extragere.

Fondul de premiere la Loteria Bonurilor Fiscale este în valoare de 1.000.000 de lei, urmând să fie împărțit la cel mult 100 de câștigători. Bonul câștigător extras pe 28 iunie este cel emis pe 23 mai, cu valori între 135.00 lei și 135.99 lei. Perioada pentru înregistrare a acestor bonuri s-a încheiat la data de 28 iulie, la 30 de zile după extragere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net