Vrei serviciu în Europa? Se oferă salarii de peste 6.000 €

Ultima actualizare:

    Te poţi angaja ca  barman pe vase de  croazieră sau  în hoteluri de lux  (Foto: Shutterstock)
Te poţi angaja ca barman pe vase de croazieră sau în hoteluri de lux (Foto: Shutterstock)

Cauţi un loc de muncă bine plătit? Europa te aşteaptă! Angajatori din Franţa, Grecia, Germania, dar şi de pe vasele de croazieră le oferă românilor joburi în mai multe domenii.

Firmele de recrutare au postat primele locuri de muncă în străinătate din acest an. În Franţa se caută şase medici români în ultimul an de rezidenţiat, în specialitatea Psihiatrie, care vor lucra în spital. Salariul e de 6.457 € brut pe lună şi cazarea asigurată. Angajatorii primesc CV-uri până pe 19 februarie pe ejobs.ro. Aquila Group caută 50 de şoferi profesionişti cu minimum un an experienţă în UE, pe care-i ofertează cu salarii de la 1.500 € lunar ca să lucreze în Europa. Candidaţii trebuie să aibă permis de conducere categoria CE.

CV-urile se trimit până pe 6 februarie pe adresa de mail hr@aquila.ro. În Germania se pot angaja asistenţi medicali, dispuşi să lucreze în spitale şi azile de bătrâni. Salariile pornesc de la 1.500 €. CV-urile se depun până pe 31 ianuarie pe adresa tmihutiu@pmk-medicalcare.de. Cei care cunosc limba engleză şi au lucrat cel puţin un an ca manichiuristă, coafeză, maseuză, cosmetician, recepţioner sau instructor de fitness se pot angaja pe vase de croazieră. Salariul este de 1.000 €, iar CV-ul se depune până la 8 februarie pe recruiting@protos.ro.

Joburi bine plătite sunt şi în Grecia, la hoteluri de pe insula Santorini. Se caută 50 de cameriste, recepţionere, ospătari, precum şi vânzătoare în magazine de lux. Salariul ajunge până la 800 € în mână, plus cazarea. CV-ul se depune până pe 14 februarie pe midashrsolutions@gmail.com. În Dubai sunt zece joburi pentru românii care cunosc foarte bine limba engleză şi sunt dispuşi să lucreze în hoteluri şi restaurante de lux. Salariul oferit este de până la 1.200 €, iar CV-ul se depune până pe 3 februarie pe site-ul firmei de recrutare ejobs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net