Liviu Mihaiu se întoarce la radio după ce a fost suspendat din cauza anchetei DNA

Ultima actualizare:

    Liviu Mihaiu va avea marţi prima emisiune după lunga absenţăfoto: arhiva personală
Liviu Mihaiu va avea marţi prima emisiune după lunga absenţăfoto: arhiva personală

La aproape un an de când a fost suspendat, din cauza anchetei DNA în care apărea numele lui, Liviu Mihaiu se întoarce pe post la Radio Guerrilla. Anunțul a fost făcut marţi, în direct la Guerrilla, într-o intervenție telefonică a lui Liviu Mihaiu, în emisiunea lui Mihai Dobrovolschi.

În urmă cu două săptămâni, Mihai Dobrovolschi declara în fața CNA, la concursul de licențe, că Liviu Mihaiu s-a retras "ca să nu facă rău radioului" deși "el nu are nicio calitate de învinuit" în dosar, anunţă www.paginademedia.ro.

"Domnul Liviu Mihaiu a fost coleg cu noi, a fost membru fondator al Radio Guerrilla, de aceea a fost cu noi tot timpul, nu a avut calitate de acţionar.

În momentul în care a intrat în tulburarea aceea mediatică în primul rând cu urmărirea la DNA, de comun acord, şi a înţeles şi el, cum am văzut că se face, şi este cumva logic, în orice presă civilizată, am hotarât şi a hotărât să se retragă pe perioada în care planează asupra lui asemenea lucruri ca să nu facă rău radioului, legal nu avea niciun motiv să se retragă. Am hotărât de comun acord, şi a înţeles şi el, ca Liviu Mihaiu să se retragă pe perioada în care planează asupra lui asemenea lucruri. Deja are peste un an, din ce am înţeles, cercetarea şi el nu are nicio calitate de învinuit", a spus el. 

Anul trecut, numele lui Liviu Mihaiu, unul dintre fondatorii Radio Guerrilla, a apărut în dosarul în care Bogdan Olteanu, fost șef al Camerei Deputaților, este urmărit penal pentru trafic de influență. Olteanu ar fi primit mită de un milion de euro, de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru numirea, în 2008, a lui Mihaiu în funcția de Guvernator al Deltei Dunării. În primă fază, la 1 august anul trecut, Liviu Mihaiu a anunțat că își ia concediu de la radio Guerrilla în contextul anchetei penale deschise de DNA în cazul numirii sale, din 2008, în funcția de Guvernator al Deltei.  

Liviu Mihaiu intră pe post chiar de marţi, de la ora 13.00. El prezenta emisiunea “Asta La Revista Mesei cu Liviu Mihaiu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net