Liviu Dragnea va fi băgat la pușcărie?

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, camera deputatilor, PSD
Liviu Dragnea, camera deputatilor, PSD

Va fi un an greu pentru al treilea om în stat. Președintele PSD Liviu Dragnea spune că ar fi fost amenințat că va ajunge după gratii cât de curând.

Președintele Camerei Deputaților a făcut declarații incredibile, duminică seară (15 ianuarie), la Antena 3.

Liviu Dragnea a spus că a fost informat că va fi băgat în pușcărie cât de curând, în perioada aprilie - mai. Şeful PSD a dat de înțeles că ar fi primit amenințări în acest sens.

”Ultimele zvonuri îmi arată că și-au programat să mă bage în pușcărie în aprilie-mai anul acesta. Cine credeți că a luat decizia? Cine poate să ia o astfel de decizie în această țară? Vă spun ceva: este suficient timp până atunci! Ceea ce m-a interesat pe mine este ca instituțiile statului să fie fiecare la locul ei. Eu vă spun ceva și am mai spus acest lucru: eu nu renunț la aceste obiective”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea are deja o condamnare cu suspendare, în Dosarul Referendumul, iar în acest moment este implicat într-un alt proces alături de fosta soție.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net