Liviu Dragnea, urmărit penal în dosarul fostei soții

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, într-o fotografie alături de fosta soție, Bombonica (foto: jurnalgiurgiuvean.ro)
Liviu Dragnea, într-o fotografie alături de fosta soție, Bombonica (foto: jurnalgiurgiuvean.ro)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este urmărit penal de DNA, după ce procurorii l-au inclus în dosarul fostei soții, în calitate de suspect. Politicianul a fost audiat azi la DNA, iar la ieșire a afirmat că acest nou dosar nu va crea un prejudiciu de imagine partidului.

Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și la fals intelectual, ambele în formă continuată, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al organizației județene a unui partid politic.

„Sunt suspectat că două angajate de la Protecția Copilului nu ar fi venit la servici și că eu aș fi îngăduit acest lucru în 2006 și am calitatea de suspect. (...) Nu vreau să comentez mai mult. Normal că le cunosc”, a afirmat Dragnea, citat de agerpres.ro.

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea este urmărită penal pentru abuz în serviciu, faptă pe care ar fi comis-o în perioada în care ocupa funcţia de şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. “În perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins niciun demers de sancţionare a persoanelor respective”, se arată în comunicatul DNA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net