Liviu Dragnea și Mihai Tudose, absenți la citirea moțiunii de cenzură în Parlament

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea și Mihai Tudose au lipsit de la ședința pentru citirea moțiunii de cenzurăFoto: captură foto/Digi 24
Liviu Dragnea și Mihai Tudose au lipsit de la ședința pentru citirea moțiunii de cenzurăFoto: captură foto/Digi 24

Moțiunea de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, intentată de PNL și USR, a fost citită în Parlament pe 20 noiembrie, într-o ședință în plen la Parlament. Liberalii au fost însă nemulțumiți că ședința a fost convocată pe neașteptate, și nu cu 24 de ore înainte, așa cum cere regulamentul.

De asemenea, de la ședința în plen au lipsit Liviu Dragnea, președintele PSD și premierul Mihai Tudose, întrunirea fiind condusă de vicepreședintele Senatului, Niculae Bădălău, cel care a fost acuzat în luna septembrie că ar fi agresat fizic și a înjurat un membru PNL.

„După ce au inventat năstrușnicia cu statul paralel, cei din PSD și ALDE au inventat Parlamentul paralel și dacă se poate, fără opoziție. cu mai puțin de patru ore înainte de ședința de BPR, a fost convocat organismul care stabilește ora și ziua citirii moțiunii de cenzură. Nimic nou pentru comportamentul abuziv al PSD. Se confirmă practic, că se tem de această moțiune de cenzură, pentru că acest guvern a pus cap în cap toate categoriile de români și că sunt extrem de vulnerabili. PSD și ALDE se comportă în Parlament abuziv și uzurpă rolul legislativ rolul legislativ de dezbatere al Parlamentului”, a afirmat Raluca Turcan, deputat PNL, conform Digi24.

Tot ea a acuzat majoritatea PSD-ALDE că a încălcat regulamentul Camerei Deputaților și Senatului, subliniind faptul că Guvernul trebuia convocat la citirea moțiunii de cenzură cu 24 de ore înainte de proces.

Textul integral al moțiunii de cenzură poate fi citit aici.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net