Liviu Dragnea: "Dacă PSD iese pe locul doi la alegeri, mă retrag"

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea rămâne președinte al PSDFoto: arhivă personală
Liviu Dragnea rămâne președinte al PSDFoto: arhivă personală

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat marți, 31 mai, că se va retrage de la conducerea partidului dacă social-democrații vor ieși pe locul doi la alegerile locale de sâmbătă, 5 iunie.

Invitat la România TV, Dragnea a declarat că decizia luată în momentul în care s-a dat sentința din dosarul "Referendum"(doi ani de închisoare cu seupendare), aceea că nu va pleca din fruntea partidului a fost luată pentru a nu compromite campania electorală.

"Eu nu mi-am permis să fac așa ceva partidului și, cu toată supărarea și frustrarea, am rămas în această funcție și am anunțat un lucru firesc — după alegerile locale ne vom întâlni în același format — Comitetul Executiv Național — și vom stabili împreună calea de urmat, în funcție de rezultatele alegerilor. Dacă vom câștiga aceste alegeri locale, ar fi destul de dificil să explici că pleci după o victorie. Dacă rezultatul va fi prost, atunci înseamnă că decizia mea a fost greșită și o să plec. Rezultat prost înseamnă să fim pe locul doi la aceste alegeri. Când câștigi alegerile ești pe primul loc. Deci, dacă pierdem și ieșim pe locul doi, o să-mi dau demisia sigur, mă retrag. Dacă o să rămânem pe primul loc, o să decidem împreună", a spus Dragnea, la România TV, citat de Agerpres.

Liderul PSD dă aproape ca sigur faptul că social-democrații nu vor pierde alegerile locale și că-și va păstra fotoliul de președinte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net