Să începă distracţia la Liberty Parade!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E aşteptată un an întreg, iar atunci când, în sfârşit, vine ţine 14 ore. Vorbim despre cea mai tare petrecere de pe Litoral: Liberty Parade. Începe mâine, cântă 26 de DJ şi vor veni în caravană nu mai puţin de 70.000 de români dornici de distracţie.

Îmbrăcaţi-vă în cele mai ciudate costumaţii şi veniţi la mare! Azi de la ora 16.00 începe nebunia. Caravana Liberty Parade pleacă din Olimp, cu aproximativ 1.000 de persoane la „bord", iar până seara, când va ajunge la capăt de „linie", la „Black Sea Arena", de pe plaja dintre Venus şi Saturn, la petrecere se vor strânge zeci de mii de oameni. De peste zece ani, în fiecare vară, caravana Liberty Parade trece prin fiecare staţiune din sudul litoralului şi îi adună pe toţi petrecăreţii într-un marş al culorilor.

Cocoţaţi în trei camioane, cei mai tari DJ ai momentului vor da drumul la muzică şi la distracţie. Cel mai mare eveniment dance din istoria radioului aduce 26 de DJ, iar cap de afiş vor fi pe Alex Gaudino şi Dr. Kucho. Alături de cele două vedete internaţionale, pe scena Liberty Parade vor fi prezenţi DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu - cei doi DJ de la Request 629 şi producătorii imnului Liberty Parade 2013, alături de Deepside Deejays & Mona, precum şi Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green şi Vika Jigulina. Liberty Parade este produs de Radio 21. Anul trecut, peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 14 ore, până la răsăritul soarelui. Veniţi şi voi! Intrarea la „Black Sea Arena" este liberă.

Concert pe plajă la Saturn

Nisipul ferbinte se transformă duminică în ring de dans. Peste 60.000 de persoane sunt aşteptate să vină la cel mai mare concert organizat pe plajă. „Live pe plajă" începe de la ora 20.00 la „Black Sea Arena", aflată între Venus şi Saturn.

Vor cânta Voltaj, Direcţia 5, Vama şi Smiley. Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediţie, este organizat de Europa FM. Intrarea este liberă, iar buna dispoziţie, garantată.

Loredana cântă la Divertiland

Dacă nu aveţi de gând să mergeţi la mare în acest weekend, vă puteţi distra de minune şi în Bucureşti. Vă căsătoriţi de probă, vă daţi în tobogane la Divertiland, iar seara vă aşteaptă o petrecere pe cinste în parcul acvatic.

Ca să ajungeţi la bălăceală, luaţi microbuzul spre Divertiland de la staţia de metrou Păcii, din Militari. Transportul este gratuit, iar ziua de distracţie te costă azi 25 de lei.

Vineri

Ora 22.00, Bellagio Club, Mamaia, Fetish Party - intrarea este liberăOra 23.00- Ego Club & Lounge Mamaia, Dj Kiss - intrarea este liberă

Sâmbătă

Ora 16.00-Areomania-spectacol de acrobaţie aviatică, Mangalia, Aeroportul Tuzla (cântă Zdop Şi Zdup, Paraţiştii, Trupa Veche) - intrarea este liberăOra 23.00- Crema Summer Club Mamaia, Prezentare de costume de baie în stil army - intrarea este liberă

Duminică

Ora 10.00, Festivalului Antic Callatis, Mangalia, (parade ale dacilor, sciţilor şi grecilor) - intrarea este liberă Ora 19.00, Mangalia Grand Prix, Curse de drift pe cordonul rutier dintre Saturn şi Venus, intrarea este liberă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net