«Le iau cadouri copiilor cu banii de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Nicolae Crăciun a câştigat 300 de lei cu Click!Foto: Click!
Nicolae Crăciun a câştigat 300 de lei cu Click!Foto: Click!

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Cel mai iubit concurs din presă a premiat până acum peste 3.400 de cititori fideli. Şi tu te poţi număra printre ei. Tot ce trebuie să faci este să cumperi zia­rul Click!, să dezlipeşti lozul de pe prima pagină şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat.

Nicolae Crăciun (37 de ani) spune că este norocos de fel. Click! nu i-a adus primul câştig, ci poate pe cel mai special şi asta pentru că bucureşteanul nu ratează nici un număr din ziarul lui preferat. „Citesc cu mare interes paginile de Sport, dar şi mondenităţile. Este un ziar complet, care-mi satisface nevoia de informaţie”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca administrator la o firmă. Lozul norocos i-a adus 300 de lei. Cu banii câştigaţi, cititorul nostru spune că le va face cadouri celor doi copii. „O să le cumpăr ceva frumos, jucării sau hăinuţe, depinde ce-şi doresc”, a conchis bucureşteanul. Şi Gabriel Nistor (48 de ani) a nimerit un loz câştigător. Click!MANIA i-a adus bucureşteanului o tabletă performantă. „Mă bucur tare pentru acest premiu, mai ales că urma să iau un cadou pentru cineva drag. Acum cadoul mi l-a adus Click!MANIA, iar eu îl voi da mai departe”, ne-a spus bărbatul.

Gabriel Nistor a câştigat o tabletă performantă
Gabriel Nistor a câştigat o tabletă performantă

Cumpără şi tu zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
semafor camile kumtag china captura video jpg
alfred blaschke parasutism 106 ani guinness world records jpg
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net