La Click!MANIA te aşteaptă o super-maşină

Ultima actualizare:

    Aura Todirică şi  Ilie Gheran au câştigat  câte o Dacia Logan  la Click!Mania
Aura Todirică şi Ilie Gheran au câştigat câte o Dacia Logan la Click!Mania

Vineri începe nebunia! Trei simboluri cu o maşină te fac pe loc proprietarul unui autoturism Dacia Logan. Tot ce trebuie să faci e să cumperi Click! în fiecare zi şi să dezlipeşti lozul de pe prima pagină.

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt! Cel mai iubit concurs din presă se întoarce cu mii de surprize pentru cititorii fideli. Unul dintre cele mai râvnite lozuri este cel care îţi aduce un autoturism Dacia Logan.

simeon stalpnicul png

Maşina în valoare de peste 33.000 de lei are motor pe benzină, normă de poluare Euro 6 şi e fabricată în 2017. Un autoturism asemănător a ajuns în vara lui 2016 la timişoreanul Ilie Gheran. Cititorul nostru i-a făcut rodajul şi e tare mulţumit de maşină. “Am înmatriculat-o şi am pus la număr GAA, iniţialele de la numele fetei mele, Gheran Alexandra Alice. O să i-o las ei. Eu am îngrijit-o. O ţin doar de plimbare, la treburi o folosesc pe cea veche”, ne-a spus timişoreanul. Şi Aura Todirică din Ilfov a câştigat în primăvară o Dacia Logan cu ziarul preferat. Tu poţi fi următorul proprietar  dacă pe lozul tău apar trei simboluri identice. Pentru a câştiga maşina, pe loz trebuie să apară trei simboluri cu maşina. Pe lângă Dacia Logan, Click!MANIA v-a mai pregătit un superb Peugeot 308, bani cash  (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), electronice, electrocasnice şi multe alte surprize. Mai multe detalii despre cea de-a doua maşină pusă la bătaie de Click! citiţi mâine în ziar.

Fişă tehnică

Model: Dacia LoganNivel de echipare: AccesMotor: 1.0 SCePutere: 75 CPCaroserie: BerlinăAn fabricaţie: 2017Normă de poluare: EURO 6Culoare: Nemetalizată Bleu NavyPreţ: 33,622 lei (valoare ce include impozitul pe premiu)

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net