La aniversare, Flanco sărbatorește cu prețuri mici, pentru cadouri mari

Ultima actualizare:

    Smart TV-ul Philips 55PUS6162/12 vă oferă cele mai bune imagini, la rezoluție 4K Ultra HD
Smart TV-ul Philips 55PUS6162/12 vă oferă cele mai bune imagini, la rezoluție 4K Ultra HD

Luminițe pe străzi, forfotă în magazine, miros de cozonaci, căldura de acasă. Te uiți în jur și... toată lumea sărbătorește – doar e decembrie, cea mai festivă lună a anului.

La fel și Flanco, pentru că la începutul lunii, aniversează 23 de ani. Și pentru că știe cât de mult ne place nouă, românilor, să dăruim, între 1 și 13 decembrie a pregătit oferte de sărbătoare la o mulțime de produse, numai bune pentru cadourile din ghetuțe sau de sub brad. Le găsești ușor, în toate magazinele Flanco din țară și pe flanco.ro. Iată câteva variante de cadouri practice care te așteaptă, la un preț special, aniversar!

În cazul doamnelor, aparatele pentru îngrijirea părului sunt la mare căutare de Crăciun, pentru că sunt un cadou care rareori dă greș. Spre exemplu, peria rotativă Rowenta Brush Activ Volume & Shine usucă și coafează părul în același timp, astfel încât ea să aibă look-ul impecabil pe care și-l dorește. Cei doi generatori de ioni incorporați împiedică electrizarea, așa că părul rămâne neted și mătăsos. În plus, aparatul este foarte ușor de folosit – șuvița de păr trebuie doar poziționată pe perie, și va fi înfășurată automat, printr-o mișcare lină, în direcția dorită, pentru vârfuri întoarse sau bucle lejere.

Și domnii sunt, la rândul lor, preocupați să arate cât mai bine, așa că s-ar bucura sa primeasca sub brad aparatul de tuns de nouă generație Remington Alpha. Noua serie Pro Power oferă o performanță de tăiere dublă față de gama anterioară și, în plus, aparatul este de două ori mai rapid. Are autonomie de 30 de minute, poate fi utilizat pe părul umed sau uscat, iar lamele nu necesită ascuțire.

Cum viata-i mai frumoasă în doi, la fel și un cadou de sărbători pentru amândoi poate fi alegerea perfectă. Dacă vă place să petreceți diminețile împreună, savurând o cafea din boabe proaspăt măcinate, încărcându-vă cu energie pozitivă pentru întreaga zi, atunci espressorul automat DeLonghi ECAM 23.210 v-ar fi de folos. Puteți alege între o cafea scurtă, medie sau lungă, cu aromă strong sau extra mild, obținută la o temperatură mai joasă sau mai ridicată, cu sau fără spumă. Și pentru ca energizantul de dimineață să fie cât mai repede în mâinile voastre, aparatul memorează setările cafelei preferate și vă prepară ambele cești de cafea, în același timp.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Dacă vreti sa petreceți împreună seri relaxante, la un film bun, e păcat să nu vă bucurați de o calitate de top a imaginii. Smart TV-ul Philips 55PUS6162/12 vă oferă cele mai bune imagini, la rezoluție 4K Ultra HD, indiferent de sursa de pe care urmăriți conținutul. Aveți Netflix la voi acasă, puteți să faceți online streaming sau chiar să înregistrați emisiunile preferate și să le urmăriți împreună, când aveți timp.

La aniversare, Flanco vă așteaptă în toate magazinele sau pe flanco.ro cu prețuri mici, pentru cadouri mari!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net